Снимка: Facebook

Продукти:

8 яйца
1/2 купичка нарязани домати
сол, черен пипер на вкус
150 г печено или варено пилешко месо
100 г бекон
3-4 супени лъжици майонеза
1-2 супени лъжици дижонска горчица
1/4 авокадо
синьо сирене
 
Приготвяне:
 
Сварете яйцата и ги охладете. След като ги обелите, трябва да ги разрежете по дължина на две. Внимателно премахнете жълтъците им и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязаното на фино пилешко месо, нарязания бекон, който по желание може да запържите леко в тиган без мазнина, подправките, майонезата, горчицата, доматите и авокадото. Всичко се разбърква много добре. С помощта на лъжичка напълнете всяка половинка. За финал поставете по едно малко парченце синьо сирене и бекон.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase