Снимка: Анатолий Попов

Продукти:

8 яйца
250 г сварени картофи
2 сварени моркова
150 г нарязано на кубчета чоризо
1-2 скилидки чесън
черен пипер, сол, зехтин
 
Приготвяне:
 
В кръгла тавичка застелете хартия за печене (около 22 см диаметър) и я намажете с малко зехтин. След това разбийте яйцата и ги овкусете с малко сол и черен пипер. Прибавете към тях нарязаните на кубчета картофи, моркови, чесъна и чоризото. Разбъркайте и изсипете сместа в тавичката. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути. Сервирайте тортилята леко охладена или студена.

Още рецепти от "Хватките" на Толик вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase