Снимка: Facebook

Продукти:

1 лист охладено бутер тесто
1 купичка сос маринара
200 г кашкавал
200 г от любимия ви салам
любими ваши билки и подправки
1 жълтък за намазване
 
Приготвяне:
 
Разрежете листа бутер тесто на правоъгълници с еднаква форма с размер не по-малко от 10 см всеки. След това върху половината намажете от соса, сложете салам и кашкавал, билки по ваш избор. Поставете другите парчета бутер тесто като капачета. С помощта на вилица залепете бутер тестото. Намажете всяко калцоне с жълтък и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Не забравяйте, че винаги може да експериментирате с различни вкусове.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase