Общ преглед

Една снимка, качена от българския политик Николай Бареов цяла седмица не ни дава мира. Не защото я видяхме сигурно 60 пъти. Просто не е чак толкова алтернативна вселената, в която Динко и Бареков си говорят на английски. Не е чак толкова алтернативна и вселената, в която Динко също може да се озове в Брюксел като евродепутат.

Но да се занимаем с нещо по-важно, като човешката доброта. Ако сте пропуснали, тази седмица мъж на LSD спаси от пожар куче в негоряща сграда. Тук и повече информация.

А ние започваме видео обзора с нещо актуално от славянския свят и в частност Русия. Докато политици гледат на преговорите за Сирия като ключ за нещо по-дълбоко като отношенията между Запада и Русия, някъде из огромната славянска държава вече са напред в дипломацията:

Продължаваме на подобна вълна. Човек никога не е късно да се изложи, особено в днешно време. Един подходящ пример от някоя от бившите републики на СССР:

Никога не сме крили, че сме фенове на Папата. Не само заради либералните му възгледи и затова, че е фен на Сан Лоренцо. Той просто е готин, макар и след очевидна обработка:

Завършваме с едно видео за Росен от Хасково. А и за всички българи, които още не са били в Лондон:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар