Снимка: Reuters

Българката Радост Тодорова, която ни представи на световния конкурс "Мис Вселена", не успя да влезе в топ 15, но пък определено е една от най-коментираните участнички. А във Филипините със сигурност е една от най-обичаните в момента.

Радост плени сърцата на хиляди по света с искрената си реакция към Мис Филипини Пиа Алонсо Вурцбах като я подкани да отиде и да вземе короната си на Мис Вселена, секунди след като се оказа, че водещият на шоуто Стив Харви коронова грешна красавица – Мис Колумбия Ариадна Гутиерес Аревало.

Явно на опашка вече се редят и ухажори, тъй като само в един ден получила пет предложения за брак.

"Говорим за сериозни предложения. Феновете ме чакаха цял ден пред хотела. И като се появих, ми падаха на колене. Някои от хората дори се караха с охраната, че не ги пуска при нас. Дори почнах да се притеснявам леко", заяви Радост пред "Стандарт".

Тодорова се превърна в сензация във Филипините, където нейни снимки и  кадри от финала на Мис Вселена се въртят по националните телевизии.

Нашата красавица разказа пред bTV, че искрено харесва и подкрепя Мис Филипини след трите седмици, в които са живеели заедно, защото тя е била искрена и добронамерена. По думите ѝ е имало твърде много участнички в конкурса, които са се престрували и са играли определени роли по време на Мис Вселена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase