Снимка: Reuters, архив

Нападателят на Барселона Луис Суарес остава спокоен въпреки факта, че все още не се е разписал в испанската Ла Лига. Той е сигурен, че ще си върне нюха в наказателното поле.

През първото полувреме в двубоя с Валенсия стрелецът направи непростим пропуск, когато вместо да си избере ъгъл и да простреля Диего Алвеш, би право в стража на "прилепите".

През второто полувреме Суарес вкара напълно редовен гол, но неадекватният рефер Борбалан реши да отмени попадението, заради несъществуваща засада, която само той и помощникът му видяха.

"Наясно съм, че дойдох в Барселона да вкарвам голове, но не се притеснявам. Чувствам се важна част от отбора. Надявам се да бележа, но Барса има двама феномени като Лео Меси и Неймар, така че няма смисъл да драматизираме", отсече Суарес пред радио Каталуня.

"Това, което се случва с мен е, че вместо да действам инстинктивно, както винаги съм го правил, аз изпитах колебания в мача срещу Валенсия и затова изпуснах добри възможности. Ще се опитам д си върна инстинкта."

"Характерът ми е такъв, че аз ще продължавам да се боря здраво за всяка топка и това няма да се промени. Но вече няма да влизам в спорове и спречквания с противниците."

"Вече се опитвам да избягвам споровете, да се опитвам да ставам приятел със съперниците. След всичко, което се случи с мен, съм наясно че има опасност да се нараня", каза още Суарес, който има четири асистенции в четири мача в Ла Лига до момента.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase