Тевес може да се озове в Милан. Снимка: Ройтерс

Милан е направил още една важна крачка към привличането на Карлос Тевес пише "Гадзета дело спорт". Росонерите са се договорили с нападателя на Манчестър Сити относно личните му условия. Милан е на път да изпревари големия съперник за подписа на аржентинеца - Ювентус.

Вчера Адриано Галиани се срещна с агента на Тевес - Кия Джорабчан. Двамата отдавна имат отношения, защото това е третият път, в който Милан опитва да привлече нападателя. Според "Гадзета дело спорт" личните условия на Тевес са уговорени. Остава само да бъде оформена сделката между росонерите и Манчестър Сити.

Тевес е съгласен на договор за 3 години в Милан, като заплатата му ще е чисто 4 млн. евро на сезон. Към тази сума ще има добавен и бонус в зависимост от представянето.

За да довърши трансфера на аржентинеца, Милан трябва първо да продаде Робиньо. Към бразилеца интерес има от бившия му тим Сантош. Бразилците обаче предлагат едва 6 млн. евро, докато от Милан искат 10. Чак след като Робиньо бъде продаден, Милан ще може да завърши сделката за Тевес.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase