Вили Вуцов похвали сериозно Берое. Снимка: Булфото

Треньорът на Славия Вили Вуцов направи любопитен коментар преди утрешната среща срещу Берое от полуфиналите за Купата на България. Двубоят е от 15.30 часа на стадион "Славия", като се очакват поне 1000 старозагорци да подкрепят любимците си.

Вуцов категорично заяви, че в момента старозагорци са по-силен отбор в сравнение с Левски и Локомотив София, които ще се срещнат в друг полуфинал днес на "Герена".

"След поредиците от победи на старозагорци мога да кажа, че Берое в момента е по-добър отбор от Левски и Локомотив София.

Почти нямат загубен мач, но е време и тях да ги поприземим. В този цикъл, който се играе в момента, сряда - събота, мисля, че отборите са равностойни и всеки може да победи всеки", коментира Вуцов.

"Много се говори, че това е най-важният мач, че трябва да се спечели на всяка цена. Вървят лозунги, че трябва да се спечели купата, аз обаче искам да вкарам спокойствие в моите футболисти.

Може да е най-важният мач, но трябва да сме спокойни, че нищо няма да се случи, дори и да не го спечелим", добави треньорът на "белите".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase