Алек Болдуин с новата си половинка. Снимка: Reuters

За пореден път актьорът Алек Болдуин ще се врече във вечна вярност - този път на новата си годеница Хилария Томас. Сватбата ще се състои на католическа церемония в Ню Йорк в края на месеца, съобщи Контактмюзик.

Изданието се позовава на публикация във в. "Ню Йорк пост", според която Болдуин ще отведе избраницата си до олтара на катедралата "Свети Патрик" в Манхатън на 30 юни.

Въпреки слуховете, че смятат да се оженят в Европа, 54-годишният Алек Болдуин и 28-годишната инструкторка по йога Хилария Томас са избрали да се венчаят в Ню Йорк.

"Бъдещите младоженци взеха това решение след дълго обмислянеи планиране", казва източник, близък до двойката. В църквата, в която ще се венчаят Болдуин и Томас, са снимани сцени от филми като "Кръстникът", "Коварни улици" и "Бандите на Ню Йорк".

Алек Болдуин и Хилария Томас оповестиха годежа си през април. Актьорът има 16-годишна дъщеря Айрланд от брака си с Ким Бейсинджър.

Звездата не се е отказал да стане баща поне още веднъж.  На въпрос дали с бъдещата му съпруга планират да имат деца, Болдуин е отговорил: "Дали съм мислил за още деца? Разбира се, ще бъде фантастично".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase