Снимка: сп. Flaunt

Изящната индийка Фрида Пинто излъчва екзотичен сексапил от корицата и страниците на новия брой на списание "Flaunt".

Звездата от хита на Дани Бойл "Беднякът милионер" носи предизвикателни тоалети на Versace, с които променя тотално имиджа си от този на свежо, секси момиче, в такъв на изкусителна сърцеразбивачка.

Великолепната мис Пинто взима дъха ни в сесия, направена от модния фотограф И Цай. Ето и няколко акцента от интервюто със звездата от Мумбай:

За промените във филмовата индустрия: "Струва ми се, че напоследък, дори да вземем индийското кино, има някакъв поглед към темите, които разглеждат човечността и морала. В Индия, например, отдавна има голяма дискуция на тема "колко неприлично много пари получават актьорите". Тази година една актриса - Карина Капур, промени това мислене".

За слуховете: "Когато обикалях Щатите, за да промотирам един високобюджетен филм, в който участвах, някои индийски медии написаха, че съм започнала да се държа като капризна "дива" и затова не искам да ида в Индия за премиера на въпросния филм. Тогава много се ядосах, защото трябваше да си свърша работата и ангажиментите в САЩ и не можех да бъда на две толкова далечни места едновременно".

Вижте елегантните снимки на Фрида в галерията Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase