Шамара идва за концертите от Щатите. Снимка: Facebook

Гумени глави се събират в оригинален състав и ще изнесат концерти в различни градове на страната. Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ DIDO D ще излязат заедно на сцена за първи път от 20 години насам.

Вече са потвърдени дати за два града. Варненският X Disco Club ще бъде домакин на 8 септември, а в София ще има два поредни концерта – на 13 и 14 септември в Club Terminal 1, откъдето и идва инициативата по събирането на групата.

Фронтменът на групата – Мишо Шамара, пристига от Щатите специално по повода - след около тригодишно отсъствие от България.

Гумени глави са подготвили 90-минутен сет, включващи култови хитове в оригинални и осъвременени версии от ранните албуми – "Квартал 41", "Гуми втора употреба", "За повече пари", "За още повече пари".

Сред тях са парчетата "Ще му разбия главата", "Извинявай скъпа", "Даниела", "Гуантанамера", "Три бири", "Трета вежда" и други.

Билети за концертите в София вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg. Цената е 25 лева, а в деня ще се влиза срещу 35 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase