Снимка: Булфото

След като неочаквано се раздели с танцьорката Елена Добрикова, Део се събира със старото си гадже Лора Караджова. Но не за да живеят под един покрив, а като колеги в четвъртия пореден музикален тур Coca-Cola Happy Energy Tour.

17 родни изпълнители и румънската сензация Антония ще дадат старт на обиколката на 15 септември във Велико Търново. Следват Русе, Варна, Бургас, Пловдив, а големият финал ще бъде на 21 септември в София.

Още по темата
Както всяка година феновете ще станат свидетели на редица премиери.

Дивна ще изпее за първи път част от новата си песен "Слънчеви дни", Сани Алекса ще представи дуета с ФО "Аз съм твоята песен". Рафи пък готви изненада с парче, в което се прокрадват актуалните в момента суинг елементи. Лора Караджова и Криско също са подготвили нов проект. Deep zone пък ще изпълнят пред публиката "Няма НЕ", която този път съчетава модерни денс тенденции с римите на Бобо.

Ice Cream, Димчо, Ангел и Моисей, Богомил, триото Лео, Играта и Део с летните хитове "Целият свят" и "Цяло лято", тийн бандата от Революция Z също ще бъдат част от шоуто.

Дългоочакваният гост на грандиозния финал в София - Конър Мейнард, за първи път пред българската публика, ще изпълни хит си "R U Crazy". Парчето бе издадено миналата седмица и вече е номер едно в радиокласациите в Европа. У нас песента влезе директно в Топ 3 на най-предпочитаните песни от българските радиостанции. Публиката ще може да чуе и песента, с която се изстреля сред големите звезди "Can't Say No".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase