Шамара ще бъде на разпит утре. Снимка: Булфото

Мишо Шамара се оплака във Facebook, че утре ще трябва да посети районното управление за втори път по един и същ повод - текст на песен. Той вече дава показания веднъж, след което не последва някакво действие от страна на МВР.

"Приятели мислех, че свободата на словото е една от основните ценности на демокрацията. Доколкото се сещам България се води демоктратична държава. На мене ми се струва доооста нелогично да давам обяснения втори път в полицията за текстове на мои песни.

Полицията е репресивен орган, но който трябва да служи за опазване правата и свободите на хората. Утре в 10 сутринта отново в управлението...хахах. Бате ви Мишо врагът на народа хахаха. Пълен смях. Не мисля че трябва да мълча и да се правя на шматка. Утре дано имат някави истински доводи вообще за викането ми в районното", оплаква се певецът.

Според него причината да ходи на нов разпит е парчето му с Конса "Сърцата ни", което може да видите по-долу..

Тирадата му в профила продължава с обръщение към управляващите:

"Ей, управляващи хора, научете се едно нещо. Не сме виновни ние, че вие ни държите гладни. Съобразявайте се с народа или ще ви последва съдбата на Кадафи. Съвсем сериозно ви съветвам".

Утре Шамара по всяка вероятност ще оповести и как са минали разговорите в полицейското управление и въобще за причината да бъде призован пред органите на реда.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase