Снимка: istock

Нови романтични взаимоотношения, приятни моменти, седмиците минават неусетно заедно... Според някои специалисти по връзките, връзката между двама души започва след 6-ия месец на първата година.

В живота няма правила, защото любовта за всяка двойка се развива с различно темпо. И все пак, жените като по-емоционални същества, се нуждаят от ясни знаци, които да им подскажат дали мъжът си заслужава времето напред.

Има 6 неща, върху които е добре да помислите, преди да се обвържете сериозно с него.

Той отваря чувствата си към вас

Първото, на което трябва да обърнете внимание е, това дали той и до каква степен отваря чувствата си за вас. Някои мъже са емоционално недостъпни по природа или заради тежка раздяла с предишен партньор. Искате човек, който да поддържа истинска емоционална връзка с вас, нали? Някой, който да не ви лъже, който да си позволи да покаже своята уязвимост, да няма проблем да разкрие своето истинско Аз.

Говори ли за бъдещето с вас?

Един от показателите, че си струва да отделите време и енергия в едни взаимоотношения е това, дали партньорът ви говори, но и действа по някакъв начин за общото ви бъдеще. Готовността му подсказва, че той наистина държи на вас и има сериозни намерения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase