Източник: Reuters
През пролетта на Световния конгрес по естетична и антиейдж медицина беше представена нова технология в сферата на апаратното отслабване. Тя съчетава най-авангардното в ултразвуковите и радиочестотни технологии в областта на естетична медицина.
 
Новата платформа за свръхзвуково отслабване дава бързо и ефективно третиране с траен резултат. Досега радиочестотната енергия се използваше в апаратурата за поддържане младостта на кожата на лицето, за първи път е внедрена в апаратното отслабване.
 
Накратко новият апарат комбинира няколко системи за редуциране на мазнините без усилия и стягане на кожата. Методът е абсолютно безкръвен и при него липсват рисковете и негативните ефекти на класическата липосукция.
 
Най-привлекателното при това свръхзвуково отслабване е, че може да се постигне желан и до този момент трудно постижим ефект - значително редуциране на мастните депа на онези проблемни места, които остават издайнически независимо от физическите натоварвания, хранителни режими и други действия, които предприемаме, при това без каквато и да е инвазивна манипулация.
 
Нещо повече, то позволява да се лишим от заобленостите в областта на талията, без да се налага да губим и сантиметър от бюста, като „черешката“ в това постижение е, че наред с отслабването апаратът работи върху колагенообразуването, с което се предотвратява онова неприятно увисване на кожата, което се съпровожда с него.
 
Повече по темата за свръхзвуковото отслабване можете да прочетете в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase