източник: Reuters
Желанието да останем вечно млади и да открием извора на младостта често присъства в живота ни, особено с напредването на възрастта.
 
В търсене на вечната младост някои хора прибягват до различни пластични процедури.
 
Замисляли ли сте се как някои актьори са секс-символи не само през нашите тинейджърски години, но и сега?
 
За неостаряващия външен вид на Том Круз, например, са се погрижили редица добри пластични хирурзи.
 
За да изглежда неотразимо на наградите на Академията, актьорът е претърпял инжектиране на Botox с цел изглаждане на бръчките в пространството между веждите.
 
Също така специалисти констатират, че е възможно Том Круз да е претърпял и инжектиране на Restylane, което осигурява дълбоко изглаждане на бръчките по цялата повърхност на лицето, особено в областта на носово-устните гънки и около ъгълчетата на устата.
 
Restylane е неинвазивна процедура, която представлява гелообразна течност с хиалуронова киселина, напълно идентична с естествено намиращата се в организма. По този начин се редуцира евентуален риск от възпаление, алергични или други нежелани странични реакции.
 
За 50-годишен мъж, като Том Круз, е наистина учудваща липсата на увисналост на кожата в областта на шията. Причината може да се дължи на светлинна терапия, която комбинира биполярна радиочестота с инфрачервена светлина, т.нар. радиочестотен лифтинг.
 
Естетичната процедура се прилага веднъж месечно и се смята за много по-надеждна от обикновения лифтинг в тази област.
 
Преди да решите да предприемете подобна крачка с цел подмладяване, е желателно обаче да се консултирате със съответния лекар специалист.

Още новини за здравето можете да прочетете в Puls.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase