Снимка: Lap.bg

Локомотив Пловдив постигна драматична победа с 3:2 над Лудогорец в един от най-интересните мачове от 18-ия кръг на efbet Лига.

Срещата беше зрелищна и драматична и гостите поведоха още в 16-ата минута чрез Абел Анисе. В последните минути на първото полувреме носителят на Купата на България за последните два сезона направи пълен обрат.

Първо Момчил Цветанов изравни в 41-ата минута, а след това Димитър Илиев вкара за 2:1 за "черно-белите". Футболист №1 на България за 2019 г. и 2020 г. беше точен след много красиво копване, с което прехвърли излезелия напред Ренан.

Лудогорец изравни в 53-ата минута, когато Клаудиу Кешеру беше точен от дузпа. Съдията Волен Чинков посочи бялата точка за фаул на Кристиан Гомис срещу Бернард Текпетей. Крайния резултат оформи Лукас Салинас в 77-ата минута.

В класирането "Орлите" остават лидери с 42 точки, но ЦСКА може да се доближи на 3 пункта, ако по-късно "червените" победят Черно море в София. Локо Пловдив събра 37 т. и се изкачи на 2-ро място, преди срещата на стадион "Българска армия".

Подробности за срещата в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase