Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев похвали играчите след минималната загуба от Франция с 0:1 и призна, че трепери от Люксембург.

“Не бих казал, че голът ни смути. Точно обратното. Малко след този гол започнахме да играем. Първият съдийски сигнал ни смути, излязохме неуверени и с по-голям респект към Франция. Не само след почивката, но и през по-голямата част от първото полувреме се представихме добре. Не бих отличил нито един от този отбор. Няма лидер, така беше и в този мач. Второто полувреме беше по-добро”, каза Хубчев, който бе попитан дали това се дължи на влизането на Божидар Краев.

Още по темата

“Божидар Краев не е от такова голямо значение. Схемата беше друга и второто полувреме беше малко по-добро”, отговори селекционерът.

“Сигурен съм, че ще се чуят доста положителни гласове и коментари. Сега започвам да треперя и се притеснявам от Люксембург. Всичко друго освен победа ще е провал, защото там ние ще сме фаворит. Умора и пътуване не са оправдание”, призна опасенията си Хубчев за следващия противник на трикольорите.

“За мен най-важното е, че показваме тази прословута борбеност, която много поколения са показвали. Но това е малка крачица. Има много какво да подобряваме и в този компонент, и в много други”, завърши специалистът.

Още за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase