ЦСКА-София и Левски излизат в свирепа битка на националния стадион "Васил Левски". "Червените" се канят да спрат устрема на лидера в Първа лига, който нареди седем поредни победи със само един допуснат гол.

Изненадата в състава на ЦСКА-София е липсата на Арсенио Нунеш, който е получил травма на снощната тренировка на "Армията" и отпадна от групата на треньора Едуард Йорданеску. За сметка на това титуляр започва юношеския национал Александър Георгиев.

В лагера на "сините" има две промени от последния мач с Дунав, спечелен с 2:0. На пейката остават Антонио Аниете и Божидар Краев. В защита на десния бек се завръща Сашо Александров, а в средата на терена започва Мехди Бурабия. Ето съставите на двата отбора.

ЦСКА-София - Левски 1:1

ЦСКА-София: Китанов, Манолев, Перес, Чорбаджийски, Недялков, Пинто, Бумал, Виана, Педро, Ал. Георгиев, Кулма

Левски: Йоргачевич, С. Александров, Пиргов, Ал. Александров, Минев, Костадинов, Де Ноойер, Бурабия, Прохазка, Нар, Адениджи

34' Левски повежда в резултата! След лошо изнасяне от ЦСКА-София, Адениджи пусна топката към Франсис Нар в наказателното поле, който от десетина метра прониза Китанов за 1:0!

75' ДУЗПА ЗА ЦСКА!!! Вратарят на Левски Йоргачевич се хвърли в краката на Преслав Йорданов и го събори. Реферът Стоянов посочи бялата точка. Жълт картон за Йоргачевич заради протестите му. Нападателят е точен от бялата точка за 1:1!

Вижте развоя на мача по минути тук!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase