Снимка: Ройтерс

Швеция също се подигра с България, след като удари националите ни с 3:0 в световна квалификация за Мондиал 2018. Попаденията във вратата на Владо Стоянов на "Френдс Арена" в Стокхолм мушнаха Тойвонен (39), Хилйемарк (44) и Линдельоф (58).
 
Играта на българите и в този мач бе повече от комична. Театралната трупа на Петър Хубчев предизвикваше само смях с изявите си.
 
В защита бяхме трагични, в средата на терена не можехме да вържем два паса, а в атака се представихме меко казано апатично. Попускът на Ивелин Попов при 1:0 пък ни накара да се изчервим от срам.
 
Пълна пародия на национален отбор и е крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.
 
Тези мишки, които излязоха на "Стад дьо Франс" и на "Френдс Арена", не могат да са лъвове и не са. Те са мишоци и са срам за тази велика игра.
 
Каквото и да се каже за двете загуба в последните дни ще бъде малко. За това едно "наздраве" за БФС и футболистите. Време е за чалга, уиски и аулин. Все пак така повелява традицията и желанията на Боби Михайлов и Ивелин Попов.

 
Подробности и снимки от мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase