Снимка: Булфото, архив

Играчи и шефове на Лудогорец демонстрираха самочувствие преди заминаването си за Англия, където утре излизат срещу Ливърпул в среща от групите на Шампионската лига.

Спортният директор на разградчани Ангел Петричев обяви, че "орлите" имат респект към Ливърпул, но ще играят за успех на "Анфийлд". Същото добави и капитанът на тима Светослав Дяков.

"Знаем къде отиваме - един легендарен стадион и отбор, но въпреки това не ни е страх. Естествено имаме респект към съперника заради неговата история, агресивната трансферна политика и футбола, който демонстрира, но това не трябва да ни стряска. Не се притесняваме от екзалтираната публика на "Анфийлд", тъй като няма да ни е за първи път да играем пред пълен стадион. Все пак два пъти сме гостували на стадиона на Партизан. Надявам се, че с малко повече късмет ще стигнем до благоприятен резултат", каза изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев на летище "София".

"Отиваме за победа, но и равен мач влиза в сметките ни. Всяка точка ще бъде добре дошла. Не ни е страх от нищо. Започваме 11 на 11 и всичко може да се случи. Загубата на Ливърпул от Астън Вила не ни заблуждава, защото имаше подценяване от тяхна страна и това няма да се случи и срещу нас", добави от своя страна Дяков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase