Снимка: Булфото, архив

Наставникът на Литекс Красимир Балъков призова своите момчета да покажат търпение в утрешния домакински мач срещу Хасково.

"Хасково е отбор с много опитни футболисти и показа, че може да побеждава големите, така че от наша страна няма да има никакво подценяване. Още повече че след това влизаме в една серия, в която ще ни трябва и добра атмосфера за работа", каза Балъков.

Той иска играчите му да подходят с повече търпение и призова на мача да дойдат повече зрители за подкрепа.

"Когато стадионът е празен, атмосферата не е толкова добра за футбол, но играчите са свикнали. Именно в такива мачове се вижда характерът на отбора. "Ще наблюдавам мача с други очи. Искам да видя освен това, че можем да бием отбори като Левски и Берое, да видя как ще се справим със съперник, който не е фаворит в тази среща", допълни треньорът.

Той отличи младите и талантливи футболисти като Пламен Гълъбов и Илия Миланов.

"И двамата са национални състезатели. Имаме толкова много мачове, че ще има време и единият, и другият да играят. Отбор, който играе във върха и иска да има успехи във всички турнири, футболистите трябва да знаят, че ще има ротации в състава. Аз разчитам на всички и съм доволен, че и играчите го разбират", каза още Балъков.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase