Карлитос иска да е част от историята на Юве. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Ювентус Карлос Тевес заяви в интервю за телевизията на клуба, че е приел офертата на "бианконерите", без да се замисли. От аржентинеца и Фернандо Йоренте се очаква да внесат така необходимото постоянство в атака, което беше един от малкото недостатъци на "Старата госпожа" през последните два сезона.

"Тук съм, за да пиша нови страници в славната история на Ювентус. Трофеят от Шампионската лига е мечта за всички тифози и аз ще направя всички по силите си, за да я сбъдна", каза Тевес.

"Все още не съм видял много от Торино, но съм чувал, че това е един град, изпълнен със страст за футбола. Веднага приех офертата на Ювентус. Никога не съм имал съмнения дали да се присъединя към този велик клуб", допълни южноамериканецът.

"За мен е чест да нося фланелката с номер 10 в Ювентус, все пак става дума за екип от историческо значение", коментира Тевес, като по този начин отдаде почит на някои от големите фигури в историята на торинския клуб като Мишел Платини, Роберто Баджо и Алесандро Дел Пиеро.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase