Снимка: Zenith Fusion Festival

Музикални легенди от Турция, Сърбия и България ще са сред специалните гости и участници в първото издание на Zenith Fusion Festival. Фестивалът ще се проведе от 24 до 26 юни.

Турският перкусионист Мисирли Ахмет, балканската вокална експериментаторка Светлана Спаич, виртуозният акордеонист Петър Ралчев, диджейския колектив Rebel Up! от Белгия и Холандия, Gypsy Box от Мексико и най-актуалните български групи, които смесват фолклорна музика със съвременни жанрове – Мерудия, Тъпани и гайди, Oratnitza, Kottarashky & The Rain Dogs и DJ Dharba са сред гостите на фестивала.

Zenith Fusion Festival пусна в продажба само 300 комбинирани билета. Цената на един билет е 75 лева за трите дни от 24 до 26 юни. Тези билети осигуряват безплатно място за къмпингуване и достъп до концертите. Вход свободен за деца под 12 години, а тези на възраст между 12 и 18 години ще влизат на половин цена.

Организаторите на фестивала и Dnes.bg ви дават възможност да спечелите двоен билет за фестивала. Той осигурява безплатен достъп до всички концерти и безплатно място в къмпинг зоната.

Условията на играта

До 10:00 часа на 9 юни трябва да ни изпратите верен отговор на въпроса, който сме ви задали по-долу.

Отговорите трябва да бъдат изпратени на email: alexander.popov@Investor.bg. Задължително в полето за описание (Subject/Относно) трябва да напишете "Бъди LIVE с Dnes.bg – Zenith Fusion Festival".

В текста на мейла с отговорите да се споменават двете имена, телефон и адрес на участника.

Наградата ще се раздаде на лотариен принцип, а организаторите ще се свържат с победителя, за да уточнят всички подробности около получаването й.

Ако не успеем да влезем в контакт със спечелилия в рамките на деня на тегленето, нито по мейл, нито по телефон, ще изтеглим друг участник на негово място. Служители на Инвестор.БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Dnes.bg си запазва да прави промени в играта.

Въпросът ни към вас е:

Кое родопско село ще бъде домакин на Zenith Fusion Festival?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase