Снимка: Метрополис

Абсолютният фаворит на българската публика, който все още държи двата рекорда за най-многобройна публика на електронно парти в София и на Cacao Beach - Carl Cox, ще запише в историята поредното си участие у нас на 30 април в Зимен дворец на спорта.

Този път организаторите от Metropolis водят за първи път в България и управляващия директор на неговия лейбъл Intec - Jon Rundell.

Carl Cox е музикален посланик и ветеран на ейсид хаус, както и легенда на техно сцената. Още от дебюта си с груув, хип-хоп и електро звученето и първия си хит  I want you, през създаването на лейбъла Intec Records и радио шоуто му Global Radio, слушано от над 16 милиона хора от целия свят, той печели верни фенове с уникалната си визия и постоянно развитие в електронната музика.

За предстоящото си участие у нас Carl Cox пристига с Jon Rundell - негов партньор в издаването на най-интересното в света на електронната музика.

Иноватор и визионер, Rundell постоянно издава нови и свежи неща за Intec, Pornographic, Suara, MB Electronics и Rawthentic и всяко от EP-тата му намира място в Топ 20.

Промоционалните и ВИП билетите за събитието ще бъдат пуснати в продажба тази сряда, 14 януари, в мрежата на Eventim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase