Снимка: архив Булфото

Двойка пияни бургазлии биха и псуваха полицаи и се опитаха да се саморазправят със свои съседи заради заето паркомясто.

Лудият екшън се разиграл през нощта на 22 октомври. Около 1:30 ч. в Пето РПУ е получено съобщение за инцидент в бл. 55, вх. 4, к-с "Изгрев".

45-годишен мъж и 39-годишната му жена разбили дръжката на входната врата на апартамента на свой съсед на 29 години, съобщи полицията, цитирана от "24 часа".

Мъжът и жената живеели в съседния 3-и вход. Те били видимо пияни. Окзало се, че искат да се саморазправят с хора от 4-и вход, но на друг етаж, за които разбрали, че са им заели паркомястото пред блока.

Пияната двойка започнала да крещи и да псува във входа. Съседите се разбудили и извикали полиция, а двамата младежи, които заели паркомястото, се опитали да отвърнат на нападките.

Когато пристигнал полицейския патрул, пияният мъж отказал да се подчини на разпорежданията. 45-годишният бургазлия започнал да блъска единия униформен, последвало сборичкване, при което радиостанцията на униформения се разкопчала.

Пияната му жена я грабнала и я хвърлила на земята и двамата отново започнали да се саморазправят с младежите.

Докато полицаите се опитвали да спрат буйстващия мъж, върху тях в гръб сe нахвърлила жената, която ги обиждала и псувала.

Накрая служителите на МВР приложили силови методи, за да неутрализират пощурелите бургазлии. След като им щракнали белезниците, ги отвели в ареста на Пето РПУ. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase