Общ преглед

Наркобосът Димитър Желязков - Митьо Очите е в реанимацията на бургаската болница след тежка операция. Тази нощ групата му е обстрелвана пред заведението "4 YOU" в Слънчев бряг. 

"Димитър Желязков има масивно кръвотечение в областта на нараняванията. За момента все пак е относително стабилизиран, но е рано да се говори за прогноза как ще завърши. В момента е в реанимация, В близките 24 часа ще се разбере какво ще се случи. Операции са извършени в областта на малкия таз и пикочния мехур", заяви в ефира на bTV зам.-директорът на болницата в Бургас Светлозар Георгиев.

Още по темата

По думите на главния комисар на МВР Георги Костов стрелбата е след спречкване между зетя на Митьо Очите и собственика на "4 YOU" - Божо, за паркинг място по-рано през деня.

В 20:57 часа бригада от около 30-40 човека, водена лично от Митьо Очите върви демонстративно по една от централните алеи на Слънчев бряг и се отправя към ресторант "4 YOU", в който по това време има клиенти, семейства с малки деца.

Бригадата е влязла в ресторанта, за да демонстрира мощ пред собственика Божо Д. Групата успява да стигне до третата маса вляво, като предварително са имали уговорена среща с ресторантьора Божо. Той не е местен човек, но отдавна върти два ресторанта и дискотека в Слънчев бряг.

В РУП Слънчев бряг са задържани участници в престрелката, а тежковъоръжена жандармерия с автомати е завардила изходите на Несебър и Слънчев бряг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар