Снимка: Facebook

Разследващите работят по всички възможни версии за смъртта на 20-годишната Веселина Тодорова от Габрово. Засега не е установен мотив, който да подкрепи предположението, че момичето е станало жертва на престъпление, съобщи наблюдаващият прокурор по случая Людмила Рачева, цитирана от БНР.

Още по темата

Веселина бе намерена в събота по обед паднала пред блока, в който живеела.

"Работим по всички възможни версии - и като умишлено убийство, и като самоубийство, ако такова бъде установено, склоняване към самоубийство...", уточни Рачева.

Проверява се всякаква информация, имаща отношение към случая, обясниха пред журналисти представители на полицията и прокуратурата, които не са съгласни с коментарите на близки на момичето, че се прави опит да се прикрие истината.

Разследващите продължават да търсят потвърждение на версията за убийство, като в екипа са включени и служители на отдел "Убийства" при Главна дирекция "Национална полиция", съобщи нейният шеф Христо Терзийски.

"Основната ни цел е да потърсим мотив за евентуално убийство. Към настоящия момент не сме открили данни за някаква причина, поради която срещу момичето да бъде упражнено физическо насилие, а още по-малко някой да посегне на нейния живот", поясни Терзийски.

Разследващите чакат резултатите от пробите, иззети от трупа, като вече е установено наличието на наркотик. Изследват се следите от местопроизшествието. Предстоят още действия във връзка със съдържанието на SMS-ите от телефона на момичето.

Продължават разпитите във връзка със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase