Снимка: БТА

Разследващите работят по две версии за кървавата трагедия в Пловдив. Както Dnes.bg писа първата е финансови проблеми заради огромен кредит, който семейството не може да обслужи. Криминалистите не изключват обаче причина за трите трупа да е любовен триъгълник, съобщи bTV.

Още по темата
Сигналът за кървавата драма в пловдивския квартал ”Кючук Париж” бе подаден около 11 часа днес. В апартамент на улица ”Асен Христофоров” бяха открити три трупа – на 35-годишния Благой Сапунджиев, на 29-годишната му съпруга Петя и на 5-годишната им дъщеря Петя. По непотвърдена информация, трите безжизнени тела са били с огнестрелни рани.

Трагедията излиза на бял свят след като днес семейство Сапунджиеви не отишли на работа, нито отговаряли на телефонните повиквания на своите близки. Първа се усъмнила, че става нещо нередно майката на Благой Сапунджиев. По обед тя отишла на адреса и видяла, че двата автомобила на младото семейство са паркирани отвън. Близки и съседи неуспешно направили опит да разбият вратата.

Според показанията на съседите убийството е извършено между 4.30 и 5.00 часа сутринта, защото тогава са чути изстрелите, но никой не е подал сигнал в полицията.

Първи открил простреляните тела кумът, който се спуснал по въже, за да влезе в апартамента.

От полицията засега отказват всякакъв коментар.

Семейство Сапунджиеви поддържали сравнително висок стандарт на живот. Мъжът работел като шофьор на тир, а половинката му като счетоводителка. Всеки от тях имал свой лек автомобил. Йорданка Сапунджиева паркирала джипа си на близкия платен паркинг. За последно е видяна там в неделя.

Никой от съседите не е чувал за скандали в семейството. Мъжът се появявал рядко на адреса, а жената споделила, че са разделени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase