Снимка: Facebook

Брутални кадри на въоръжен грабеж взривиха социалните мрежи у нас за броени часове. Видеото бе разпространено от собственик на столичен магазин за алкохол и цигари и е заснето от охранителните камери на обекта.

"Това се случи снощи в нашия магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007", се чете в призива на Михаил Русинов, разпространен в личния му профил във Facebook.

На кадрите се вижда, че обирът е извършен от млад мъж и момиче, като нападателят използва пистолет. Двамата обирджии взимат няколко кутии с цигари и правят опит да отворят касата.

По записа от камерата се вижда, че наглото нападение е извършено на 26 май около 21.30 часа и продължава почти 2 минути, преди обирджиите да се изнижат от магазина. Те все още се издирват.

Само преди няколко дни в друг магазин в столицата крадец открадна 800 лева от дамската чанта на продавачката, докато обслужвала друг мъж. "Клиентът" й задавал въпроси, за да й отвлече вниманието, докато другият правил оглед на терена.

 

 

Това се случи снощи в нашият магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007.Предварително благодаря!

Posted by Mihail Rusinov on Wednesday, 27 May 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase