Снимка: Булфото, архив

Общ преглед

Въоръжен грабеж е извършен този следобед в обект на фармацевтична фирма на бул. "Симеоновско шосе" в София, съобщиха от МВР.

Около 17,30 часа в дежурната част на полицията е получен сигнал, че в офис на булеварда, намиращ се в близост до "Околовръстен път", се извършва грабеж.

Минути по-късно на посочения адрес пристигнали екипи на СДВР. Междувременно обаче извършителите са успели да се оттеглят с автомобил в неизвестна посока.

В момента се извършва оглед на място. Заедно със собствениците на фирмата се уточнява дали и какво е откраднато от складовото помещение, отчитат от МВР.

Полицията работи за издирването и задържането на извършителите. При инцидента няма пострадали хора, допълват от полицията.

По информация на БНР нападателите са били петима души, като само един от тях е носил автомат. Около 17.30 часа петимата мъже влизат в офиса на фармацевтичната фирма и карат всички служители да легнат на земята.

Според разкази на свидетели за няколко минути въоръжените мъже са претарашили склада, където е подготвяна продукцията за експедиция и са се оттеглили от мястото.

Нападателите са обрали само оборотните пари в офиса, като нито една от касите, които се намират в офиса, не е била разбита, твърди националното радио, позовавайки се на полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар