Снимка: Impact Press Group

Магазин за сребърни бижута в Хасково бе залят днес с фекалии. Според очевидци по обяд двама мъже с кофи влезли в тунела с бутици под бившия Универсален магазин в областния град и попитали къде се намира новооткритата пред десетина дни сребърна бижутерия.

След това нахлули в търговския обект под претекст, че искат да мият стъклата на магазина и започнали да разливат фекалиите навсякъде - по пода, по тавана, по стените и по витрините със сребърни бижута. След това двамата мъже избягали.

Ужасени от случващото се, собственичката и продавачката, които по време на поднасянето на вонящия "подарък" били в магазина, натиснали паник бутона и на място пристигнали служители на Охранителна полиция.

Според разказа на очевидци куриерите с кофите фекалии били двама едри мъже на възраст около 40 години, които не носели маски. Били с прошарени коси, облечени със сини тениски и дънкови панталони.

Собственичката на магазина обясни, че по всяка вероятност става въпрос за отмъщение от страна на съпруга й, с когото тя се развежда. Той е собственик на няколко златарски ателиета в града. Затова и дъждът от изпражнения е излят в новооткрития й магазин за сребърни бижута.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase