Общ преглед

 

Йосиф Йосифов – Йоско, е причинил тежката катастрофа тази сутрин в "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от МВР.

По първоначални данни бронираният му джип "Мercedes G" навлязъл в насрещното платно и ударил челно лек автомобил КИА, слeд което се обърнал на таван.

От удара намясто загинали двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила са получили различни травми и са настанени за лечение във ВМА.

42-годишният Йоско също е ранен и настанен в "Пирогов". Той има наранявания на главата, гърдите, корема и фрактура на лявата подбедрица, лекарите се борят за живота му.

Още по темата

На мястото полицията извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за възникналата тежка катастрофа.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща. Тогава баретите се натъкнаха на уникални гледки – автомати, боеприпаси и наркотици. В специална клетка пък си отглеждал черна кръвожадна пума.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase