84

:)

преди 6 години

Ако генерал президент е смешно, то тогава Боце е най-смешното явление на земята.

83

ФАШИСТ

преди 6 години

До Самолети не са нужни -истина е , което казваш , все едно да кажем " барабар Петко с мъжете " - истинският мъж е този , който запази жената и децата а когато му дойде време ще покажем мускол - все още сме в комунистическо общество - всички комунисти да ми сложат минус ! другаря ленин ви заповяда от тел авив !

82

Анонимен

преди 6 години

ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА ГЕРБ (ТЕ И БЕЗ ТОВА СА НЕКАДЪРНИ)ЗА ДА ОТХВЪРЛЯТ ВЕТОТО ИМ ТРЯБВАТ 121 ГЛАСА, А ТЕ НЕВИНАГИ МОГАТ ДА ГИ СЪБЕРАТ.

81

ФАШИСТ

преди 6 години

До Самолети не са нужни -истина е , което казваш , все едно да кажем " барабар Петко с мъжете " - истинският мъж е този , който запази жената и децата а когато му дойде време ще покажем мускол - все още сме в комунистическо общество

80

генерал-смешно е

преди 6 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент(прецедент) генерал.

79

ognyanz

преди 6 години

До "И не само": С учудващо постоянство продължаваш със същите спекулации. Струват ли си труда?

78

ognyanz

преди 6 години

До "цитат на Ог.Минчев": На Огнян Минчев му се плаща за да дава подобни оценки.

77

И не само

преди 6 години

това: с учудващо постоянство и съвсем откровено повтаря тезите на Нинова, Йончева, открито застава на позициите на БСП.Президентът трябва да е "над нещата", да излъчва справедливост и надпартийност, а не да се "вкопчва" и повтаря едно и също нещо: това е присъщо на хора, търсещи на всяка цена кавга.Неприсъщо за президентската институция.

76

цитат на Ог.Минчев

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

75

М, да ...

преди 6 години

До ФАШИСТСкалпел ли ? Започни с този на Борисов, преди да наречат народа "гнила ябълка", Тиквата от Банкя се самоопределии за "лош материал", а последният е избор на Симеон! Как очакваш да уважават българският народ, м?

74

Червени мисли

преди 6 години

Зеленият чорапогащник се опитва да се намесва в законадателната власт - където не му е работата.

73

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

72

Въх,Марийке!

преди 6 години

***-прилеп нещо се е объркал - критикува Борисов,че е дал 2 милиарда за саниране,за да облекчи със сметките за ток стотици хиляди българи! Той наред ли е? Нима грижата му е вместо за саниране да дадем 2 милиарда за илюзиите му за самолети??? Ето това се нарича гьон-сурат! Президент,а плюе на народното благоденствие само и само да стои с фуражка и да козирува на БСП И кремъл.

71

Анонимен

преди 6 години

До 70 Слабо. Изброявам - магистрали , пътища, пречиствател ни станции , саниране, обновяване на инфраструктура на всички големи градове , иновации в болниците , реформи в много от администрацията, намаля не на корупцията , увеличение на глобите , онлайн услуги в администрацията, рейтинг на България, инвестиции и мн др. Сега ти ми изброй 3 неща , които е направиш Радев или БСП ? Чакам.

70

до 60

преди 6 години

И какво точно е направил Борисов освен че изтегли 46 млрд, от които открадна 10-ина.Ако ще ми цитираш постоянно припсеаните му от Лакейските медии магистрали, ще ти кажа че тях ги построиха работниците във фирмите на Дебелян и Черепа, които бяха жестоко експлоатирани, а парите за магистралите са от Европа и Държавния бюджет.Борисов не е дал и център, а само реже ше ленти ки на всеки метър, а независимите медии го натрапваха на материала по 16 пъти на ден.

69

Анонимен

преди 6 години

"Категорично господин Христов не е имал достъп до нито един класифициран документ, това ще покаже и проверката на ДАНС, каза Румен Радев по отношение на скандала с началника на кабинета му."Хахахахах! Абе хора, вие вдявате ли?!?!!? "Началника на кабинета" на прецедента е лишен от достъп до класифицирана информация !! А пък иначе Радка била за ЕС и НАТО?!?! Ххахахаха!

68

ФАШИСТ

преди 6 години

" Българ от старо време " - имали сме ВЕЛИЧИЕ от култура , "богатство ", уважение и страхопочитание от силата НИ на ЦИВИЛИЗОВАНОСТ ! Сега сме смешни "поданници " на " величието " на наши бивши слуги !

67

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи е един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

66

ФАШИСТ

преди 6 години

До :)) - другарю пионерче , смени стафидата на баба си болшивишка ! " гнила ябълка си " и е нужен СКАЛПЕЛ !

65

clown007

преди 6 години

Погледнато реално има доста добре координирани действия между независимото президент и алените каскети. Е , няма нищо чудно в това, нали все пак чугунените глави го подкрепиха като "независим" кандидат на президентските избори. Бая ще да се е надишал с киросинови изпарения докато е бил във ВВСто.