144

Анонимен

преди 6 години

Дааааа....а премиерът отговаря и наистина трябва да му се потърси отговорност защо сме последни във всичко, след като вече повече от осем години управлява!

143

Анонимен

преди 6 години

а ти и такива немаш ,САМО ТРИТЕ ВЛЪхВИ ОКОЛО ТЕБЕ и жената ти генерала ФУСТО ПОД ЧЕХЪЛ

142

М, да ...

преди 6 години

До ЕЛИДойдохме си на думата комай?! Разбира се, че Премиера Борисов е отговорен и трябва да му се търси отговорност /наказателна/ за всички безобразия и разрухата в България : Корупция, геноцид, неработещи или зле работещи итституции - здравеопазване, съдебна, ..., най-бедната страна в ЕС, спиране на проекти/пропуснати ползи за държавата/ , ... битова престъпност /ТВ ежедневно облъчнат с това инфо народа/, ... липса на качествено здравеопазване, .... пп. Та нека си понесе реално отговорноста

141

Ал Бънди Президенте

преди 6 години

Еееех Гумене...ако не е матушка Раша, на устата са ти все пустите Грипени. Явно много те е заболяло от несъстоялата се комисионна. А ти, Гумене за какво си във спор с правителството, че така и не разбрахме..Боли те Гумене от санирането, а беше готово да дадеш почти толкоз за 7-8 самолета, които са абсолютно ненужни и нито ще стоплят, нито ще нахранят българите. Много ви заболяха комунистическите дирници, но свиквай Гумене и ти Корни!

140

Реплика

преди 6 години

Генералпрезидента, кога най-сетне ще спре да се оплаква като ощипана ученичка !?

139

143

преди 6 години

Боко, че е мутра и срам за България е ясно. Документирано е. Още се развяват негови снимки с коженото палтенце, патлака на кръста и мафиотска шапка Борсалино на празната тиква. Проблемът е, че този "човек" е избран от българите, което категорично ни прави най-простия народ на планетата.

138

Helleborus

преди 6 години

Колко по щастливи щяхме да бъдем, ако вместо да се борим срещу хора, се борехме срещу корупцията. Едните мразят Радев, другите Борисов, ами браво, корупцията ще изчезне ли когато едните изтикат другите в ъгъла? Аз разбирам политиците да се боричкат за порциите, ама народът защо иска да ги даде на едните, а да ги вземе от другите, какъв му е келепира изобщо? Защо трябва да идеализираш едното от двете? Вади кирливите ризи и на едните и на другите, иначе поддържаш корупцията.

137

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да отрече че БиБитко е мутра от сик ?

136

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да отрече че БиБитко е комунист ? Че е приет за член на БКП три дни след навършване на 18 години . С Правилегии.Че Красимир Велчев е последният Партиен секретар на БГА ,Цачевва на Общ съвет Плевен ,Главчев на Научен Институт а Ц. Цветанов е служител на ДС . Че 70 % от членовете на ГЕРБ са БКП и структури на ДКМС ,внуци на АБПФК? Потомствени комунисти .Днес свирепи демократи .

135

Анонимен

преди 6 години

Я гледай ти, Цецерон е увеличил състава на герберските ***, налазили са дори този сайт!ха-ха... но и нивото им е като това на Цецерон, за физкултура може да стават, но да мислят не.От луната се вижда че един и същи *** хули безпардонно и олигофренски Президента Радев. Сменил никовете и си въобразява че е неуловим. Ид*от.

134

Анонимен

преди 6 години

Щом пяна излиза от устата и г.ъз.а на Червените Гербери ,значи генерала ги настъпва на точното място.Засега ги настъпва !

133

Анонимен

преди 6 години

До даЧЕРВЕН БУНАК И КОМУНИСТ Е ВАШИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.ГЕРБ- ЧЕРВЕНИ КОМУНДЕРИ И БАБУШКЕРИ .

132

Анонимен

преди 6 години

До БОКО-УЖАС ЗА НАРОДА И братовчеда ПРОДАН БОРИСОВ =милиарда 16 ?????

131

Анонимен

преди 6 години

ниско интелигентния на клавиатурата има копче капслок използвай го. а относно президента Радев, лесно се вижда, че и той е с травма в главата все пак доста време е бил военен. Колкото и да се опитва да заблуждава със заучените текстове от пр-ите му, няма как да скрие... самозаблуда, самочувствие до луната, самозабрава мисля че това най точно го описва.

130

мари

преди 6 години

То наистина под шапката му няма нищо...На тоя всичко което е направено му пречи, само Гри-пените са наред.И ако си мисли че депутатите ще го оставят да ръси глупости много се лъже.Защо не вижда тъпотиите на кара кака Корни,били му боюкотирали консулт.съвет........С една дума - ***

129

БОКО-УЖАС ЗА НАРОДА

преди 6 години

ЯВНО ГЕРБ МАЙ СА ПОЗАКЪСАЛИ С КИНТИТТЕ,ЗАЩОТО ПЛАЩАТ САМО НА 1-2-*** ЕЛЕМЕНТАРНИ ТЪ ПАЦИ, КОИТО ПОВРЪЩАТ ВЪВ ФОРУМА.АКО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е *** В ПРАЗНИТЕ ИМ ГЛАВИ И ПРОМИТИТЕ ОТ ОМРАЗА И ЛУДОСТ МОЗЪК И ЕЗИК, ТО ЛЮБИМИЯТ ИМ ТИКВЕНСКИ ***,ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ МУТРАТА БОРИСОВ Е УЛИЧЕН ЧЕЙНЧАДЖИЯ,ПАЗАЧ НА ПАРКИНГА НА ГРУПИРОВКАТА СИК,ДОКАТО БАШ "МОЗЪЦИТЕ"ПРАВЯТ БИЗНЕС.БОКО Е ДОСТАТЪЧНО ПОДЪЛ,ОТ НИВОТО НА ДОНОСНИК И ИЗБИ БАЯ НАРОД ОТ КОНКУРЕНЦИЯТА,ЗА ДА НАПРАВИ ШЕМЕТНА КАРИЕРА В ПОЛИТИКАТА,ЗА ВСЕОБЩ УЖАС

128

Го4о

преди 6 години

Клепоухия генерал да знае, че тази която го издигна, го ТИКА към импийчмънт!

127

Калеко Алеко

преди 6 години

На Плевналиев му се смеехте, че няма жена и му викахте чехлю, а този какъв е като три жени го въртят на пръстите си. Плевналиев го критикувахте за това че лобира за ЕС и НАТО, но това е работата на президента на държава членка на ЕС и НАТО, а този още с встъпването си на поста, започна да лобира за Матушката си Русь и устата му така и не чухме думата - България, а в Европа го разпознават като посланник на добра воля на раССия и товарищ путин. Такива са делата на БСП и СиЕ и на техните питомци...

126

Анонимен

преди 6 години

Нормалните тука смятат за луди ...Герберския мозък е неспособен да чува нормална реч и да схваща смисъла и. Свикнал е да му се говорят напоително лъжи за мнооого пари, мнооого асфалт, мноого страшно положение ако не ни харесат началниците. Нямат уши за истината и реалността и подскачат като пудели край шлифера на капо ди тути капи. Не ни трябва бащица, а мъж с характер! Успяхме поне свестен президент да си изберем! В него ни е надеждата!

125

Калеко Алеко

преди 6 години

Ще критикува ми, какво друго да прави, трите влъхви нали затова са се изкиприли до него, да го подкукуросват, а и на ген.Решетников трябва да рапортува и да дава отчети ... за назначението си .... !!!