148

Анонимен

преди 1 седмица

Дааааа....а премиерът отговаря и наистина трябва да му се потърси отговорност защо сме последни във всичко, след като вече повече от осем години управлява!

147

Анонимен

преди 1 седмица

а ти и такива немаш ,САМО ТРИТЕ ВЛЪхВИ ОКОЛО ТЕБЕ и жената ти генерала ФУСТО ПОД ЧЕХЪЛ

146

М, да ...

преди 1 седмица

До ЕЛИ

Дойдохме си на думата комай?! Разбира се, че Премиера Борисов е отговорен и трябва да му се търси отговорност /наказателна/ за всички безобразия и разрухата в България : Корупция, геноцид, неработещи или зле работещи итституции - здравеопазване, съдебна, ..., най-бедната страна в ЕС, спиране на проекти/пропуснати ползи за държавата/ , ... битова престъпност /ТВ ежедневно облъчнат с това инфо народа/, ... липса на качествено здравеопазване, ....
пп. Та нека си понесе реално отговорноста

145

ЕЛИ

преди 1 седмица

ГЛАВА НА ДЪРЖАВАТА

ЗАБЛУДА ЗА БАБИЧКИТЕ

ПРЕЗИДЕНТА НЕ ОТГОВАРЯ ЗА НИЩО В ДЪРЖАВАТА

ЗА ВСИЧКО ОТГОВАРЯ ПРЕМИЕРА
СПРЕТЕ СЕ ДР.ГЕНЕРАЛ

144

Ал Бънди Президенте

преди 1 седмица

Еееех Гумене...ако не е матушка Раша, на устата са ти все пустите Грипени. Явно много те е заболяло от несъстоялата се комисионна. А ти, Гумене за какво си във спор с правителството, че така и не разбрахме..Боли те Гумене от санирането, а беше готово да дадеш почти толкоз за 7-8 самолета, които са абсолютно ненужни и нито ще стоплят, нито ще нахранят българите. Много ви заболяха комунистическите дирници, но свиквай Гумене и ти Корни!

143

Реплика

преди 1 седмица

Генералпрезидента, кога най-сетне ще спре да се оплаква като ощипана ученичка !?

142

143

преди 1 седмица

Боко, че е мутра и срам за България е ясно. Документирано е. Още се развяват негови снимки с коженото палтенце, патлака на кръста и мафиотска шапка Борсалино на празната тиква.
Проблемът е, че този "човек" е избран от българите, което категорично ни прави най-простия народ на планетата.

141

Helleborus

преди 1 седмица

Колко по щастливи щяхме да бъдем, ако вместо да се борим срещу хора, се борехме срещу корупцията. Едните мразят Радев, другите Борисов, ами браво, корупцията ще изчезне ли когато едните изтикат другите в ъгъла? Аз разбирам политиците да се боричкат за порциите, ама народът защо иска да ги даде на едните, а да ги вземе от другите, какъв му е келепира изобщо? Защо трябва да идеализираш едното от двете? Вади кирливите ризи и на едните и на другите, иначе поддържаш корупцията.

140

Анонимен

преди 1 седмица

Някой може ли да отрече че БиБитко е мутра от сик ?

139

Анонимен

преди 1 седмица

Някой може ли да отрече че БиБитко е комунист ? Че е приет за член на БКП три дни след навършване на 18 години . С Правилегии.Че Красимир Велчев е последният Партиен секретар на БГА ,Цачевва на Общ съвет Плевен ,Главчев на Научен Институт а Ц. Цветанов е служител на ДС . Че 70 % от членовете на ГЕРБ са БКП и структури на ДКМС ,внуци на АБПФК? Потомствени комунисти .Днес свирепи демократи .

138

Анонимен

преди 1 седмица

Я гледай ти, Цецерон е увеличил състава на герберските тролове, налазили са дори този сайт!
ха-ха... но и нивото им е като това на Цецерон, за физкултура може да стават, но да мислят не.
От луната се вижда че един и същи трол хули безпардонно и олигофренски Президента Радев. Сменил никовете и си въобразява че е неуловим. Ид*от.

137

Анонимен

преди 1 седмица

Щом пяна излиза от устата и г.ъз.а на Червените Гербери ,значи генерала ги настъпва на точното място.Засега ги настъпва !

136

Анонимен

преди 1 седмица

До даЧЕРВЕН БУНАК И КОМУНИСТ Е ВАШИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.ГЕРБ- ЧЕРВЕНИ КОМУНДЕРИ И БАБУШКЕРИ .

135

Анонимен

преди 1 седмица

До БОКО-УЖАС ЗА НАРОДА И братовчеда ПРОДАН БОРИСОВ =милиарда 16 ?????

134

Анонимен

преди 1 седмица

ниско интелигентния на клавиатурата има копче капслок използвай го. а относно президента Радев, лесно се вижда, че и той е с травма в главата все пак доста време е бил военен. Колкото и да се опитва да заблуждава със заучените текстове от пр-ите му, няма как да скрие... самозаблуда, самочувствие до луната, самозабрава мисля че това най точно го описва.

133

мари

преди 1 седмица

То наистина под шапката му няма нищо...На тоя всичко което е направено му пречи, само Гри-пените са наред.И ако си мисли че депутатите ще го оставят да ръси глупости много се лъже.Защо не вижда тъпотиите на кара кака Корни,били му боюкотирали консулт.съвет........С една дума - фатмак

132

БОКО-УЖАС ЗА НАРОДА

преди 1 седмица

ЯВНО ГЕРБ МАЙ СА ПОЗАКЪСАЛИ С КИНТИТТЕ,ЗАЩОТО ПЛАЩАТ САМО НА 1-2-МА ЕЛЕМЕНТАРНИ ТЪ ПАЦИ, КОИТО ПОВРЪЩАТ ВЪВ ФОРУМА.АКО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ФАТМАК В ПРАЗНИТЕ ИМ ГЛАВИ И ПРОМИТИТЕ ОТ ОМРАЗА И ЛУДОСТ МОЗЪК И ЕЗИК, ТО ЛЮБИМИЯТ ИМ ТИКВЕНСКИ ***,ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ МУТРАТА БОРИСОВ Е УЛИЧЕН ЧЕЙНЧАДЖИЯ,ПАЗАЧ НА ПАРКИНГА НА ГРУПИРОВКАТА СИК,ДОКАТО БАШ "МОЗЪЦИТЕ"ПРАВЯТ БИЗНЕС.БОКО Е ДОСТАТЪЧНО ПОДЪЛ,ОТ НИВОТО НА ДОНОСНИК И ИЗБИ БАЯ НАРОД ОТ КОНКУРЕНЦИЯТА,ЗА ДА НАПРАВИ ШЕМЕТНА КАРИЕРА В ПОЛИТИКАТА,ЗА ВСЕОБЩ УЖАС

131

Анонимен

преди 1 седмица

А Руми фатмакамое ли да надвика Деса у къщи,или писка само и върти опшака като пуделче

130

Го4о

преди 1 седмица

Клепоухия генерал да знае, че тази която го издигна, го ТИКА към импийчмънт!

129

Калеко Алеко

преди 1 седмица

На Плевналиев му се смеехте, че няма жена и му викахте чехлю, а този какъв е като три жени го въртят на пръстите си. Плевналиев го критикувахте за това че лобира за ЕС и НАТО, но това е работата на президента на държава членка на ЕС и НАТО, а този още с встъпването си на поста, започна да лобира за Матушката си Русь и устата му така и не чухме думата - България, а в Европа го разпознават като посланник на добра воля на раССия и товарищ путин. Такива са делата на БСП и СиЕ и на техните питомци...