19

адриана

преди 6 години

чудя се на коментарите,в крайна сметка вие коментиращите знаете ли какво искате ?ако не го хванат защо не е хванат?ако го хванат защо е хванат? пълно безумие,кокошкар бил, дай да не хващат кокошкарите,ако някой от вас беше изгорял,щехте да виете на урело

18

НАГЛОСТ

преди 6 години

Добре че е обрулил и прокурори.Те поне си го заслужават,защото чакат все някой да ги "СЕЗИРА".Ако бяха подали жалби и 500 човека ефекта щеше пак да е нула, ако нямаше прокурор или магистрат.Върхушката я боли само когато гори под техния ***.

17

Динко

преди 6 години

г-н Маринов един въпрос, ако позволите :Кога полицията, ще започне да лови наркопласьорите пред училищата ?Стига с тези акции по залавяне на кокошкари......

16

Ахил

преди 6 години

Голяма аларма се вдигна. И защо???? Защото *** се юрнали да пътуват ефтинко. И сега вият ли вият.

15

Грудю

преди 6 години

Като погледнах измамените ... уж интелигентни умни хора ама балъци.И докато има такива ще има измамници. И защо полицията ще се занимава с него той не е ощетил държавата само ***.

14

Анонимен

преди 6 години

Айде стига глупости! В протестна мрежа всички са такива. Кой му даде на тоя да управлява сайтове и да излиза по медиите? Ще си го преместя.

13

Анонимен

преди 6 години

Това си е *** мошеник.Къв кибер престъпник.

12

Анонимен

преди 6 години

А ушевите измамници, кога?

11

наблюдател

преди 6 години

Ако измамника е такъв тарикат в реалния живот, както във фейсбук скоро ще качва снимки от Южна Африка с която нямаме спогодба за екстракция.

10

анонимен

преди 6 години

А ало измамниците,кога?За тоя измамник,дето е завлякъл хората само с някакви си 30 000лв МВР-то се разшета и го задържа,а ония,шведите дето завлякоха сума ти бабички ,за тях-нищо.Защо така бе другари?И вие имате двоен стандарт.Кога ще го уеднаквите,а?

9

Див селянин

преди 6 години

Добре де хванете го тикнете го кокошкаря! А ограбените милиарди или милиони от Бьлгарската страна тях кога?

8

Анонимен

преди 6 години

Само да не работи съвместно с някой полицейски началник!

7

Анонимен

преди 6 години

В студио за игрални филми.

6

МВР

преди 6 години

Преди малко изтече Новина че този Престъпник е Задържан от ГДБОБ и Жандармерията .В момента тече разпит . Но нещо не ми се връзва - Новината е Публикувана на Сайта на МВР България , а снимките са от Жандармерията на Сен Тропе и Каталуния .

5

Анонимен

преди 6 години

Е, сефте фалшив профил и чужди снимки. Колко фалшиви профили събираха пари уж за болни деца? На този как ли са му се лепили стари моми, некадърни журналистки. Какво ли са си викали - ударих кьоравото, млад, красив, богат, че и парижанин. Па той, Спас от Кочериново. Има да ринат на праските у коочината:))

4

OMG_Lucker

преди 6 години

Г-н главсек! Нас- болшинството бг граждани, които не включват подопечни на БХК, партийни дейци от ляво, дясно и т.н. не ни интересува кога ще хванете "измамника Александър"! Наистина не ни интересува!Интересува ни кога ще пресечете големите измами и корупция в Бг на политици и олигарси. Кога ще посочите виновните за КТБ (множествено число, а не само Василев). Виновните при "масовата" гепивизация. Мошенниците в болниците по клиничните пътеки. В Топлофикация. Телефонните измамници и много други.

3

хххл

преди 6 години

Кой от полицията го пазизащо от кланяте обществото от съществените в момента политически моментизащо не говорите за Тодоров например

2

Анонимен

преди 6 години

Главсек Топлофикация ни *** и краде особено от тия бъогари на запад. Хванал ви се за некакви 40 души.Смешна работа!!!!?????

1

Смях

преди 6 години

Нали го бяхте задържали? Дс бе стане така че после човекът да осъди държавата че го набееявят за виртуален измамник?