28

Аз

преди 1 седмица

Бе то никой няма да изпука от глад, защото петролът е суровина, от която се прави почти всичко, което ни заобикаля, не само гориво, и в бъдеще ще му се вдига цената още...
А идеята на електричките е друга. Щом спре токът по някаква причина, спира транспортът... Магарето може да се храни с овес и трева и кризите не го ловят, бензин и нафта може да се складира, ама ток дръжки. Хората ще загубят контрола върху всичко, даже и колите няма да карат, а софтуер.

27

Az

преди 1 седмица

До Анонимен

Абе тва не е важно, важното е търговията да върви!

26

Иврупеец

преди 1 седмица

И аз ши спирам алкохола и цигарите ама от 2030 год:)

25

Анонимен

преди 1 седмица

До 25
Не е верно това. Вечв има градове в европа , които забраниха дизелови коли да се движат. Всичко е до един закон и всичко свършва. До 2030 технологията ще е много напреднала , ще стане по естествен път. А накрая и със закон за останалите.

24

Анонимен

преди 1 седмица

2030 щели да спрат продажбата на нови коли с ДВГ, но няма да ги спрат от движение. Следователно поне до 2060 година колите с дизелови и бензинови двигатели ще се движат в Холандия. Аз няма да съм жив тогаеа, за да им гледам сеира.

23

Анонимен

преди 1 седмица

В батериите за електромобилите за десет години няма някакъв значим напредък. Все още я няма така очакваната революция в бързото пълноценно зареждане и в увеличаване на реалния пробег. Защо се предполага, че в следващото десетилетие ще се случи чудо? А съвсем отделен въпрос е какво ще правят скъсаните държави.

22

шматка

преди 1 седмица

До '30 що воде ще изтече.Абе евродебили на крановете на всички кладенци са наредени все европейски и щатски фирми.Кой ще ви остави да им спрете печалбите.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Поредната евродивотия. Така преди 10 години решиха да добиват дизел от рапица. Дори квоти се раздадоха. И какво? Нищо! Днес няма и следа от тая дивотия.

20

Анонимен

преди 1 седмица

А ел. енергията от Марс ли ще се внася? Или ще се надяваме тук на Земята вятъра да вее здраво? Щото ако тока за колите се добива по конвенционалните начини, замърсяването няма как да намалее. Напомням че бума на ВЕИ отмина, и всички сериозни енергиини проекти в момента ги изключват тотално, не частично, а тотално!

19

Анонимен

преди 1 седмица

До славянин
Ти руснак ли си, бе пичага, че се напиняш толкова да защитаваш алкохолиците или си техен адвокат? А ако си българин си срам за нацията.

18

до 17 от славянин

преди 1 седмица

Откакто спейсът отиде в небитието, хипер-хай-технологичните ''божества'' чакат само на мужиците да ги качват и смъкват от МКС-а!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Спейсът им открадна космоса на муж.иците, сега ще се обезцени петрола, а и санкции дебнат зад ъгъла. Рубляка ще удари тавана, а може и дупка да направи. Затваряйте си границите, че ще се напълним с азиятски получовеци.

16

Анонимен

преди 1 седмица

познайте таралясниците от Западна Европа къде ще се продадат, ще ни набутат да им дишаме чистия дизел 100%

15

до 10 от славянин

преди 1 седмица

Нормално е за една празна атлантическа тиквичка да не знае, че 80 % от петрола не се използва за гориво, а за производството на всички видове пластмаси и въобще за основна суровина в химическата промишленост!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Първо се приема в 5-6 държави после и в другите, който иска на бензин презокеанските племена може би ще го вразумят и демократизират и те ще си карат на бензин а другите на ток.

13

Хм

преди 1 седмица

Само евро***оти могат да забранят нещо необходимо,без да имат сигурна алтернатива!Ами не беше ли по-приемливо да въведат забрана за движение на нафта и бензин само в градовете и то на по-ранен етап!?Хибридите ще решат проблемът със замърсяването в населените места,а извън тях ще осигурят голям пробег.Силата на ел.задвижването е в градски условия*,а на ДВГ-извън града,където работят икономично!
*Електричеството е идеално за града,особено в задръстванията.

12

Анонимен

преди 1 седмица

тея са доста напред

11

Анонимен

преди 1 седмица

Хахаха колко милиона живеят в Европа, дори цяла Европа да забрани дизеловите автомобили, малко ще се усети в световното потребление.
Да не говорим че тук приемат закони без никакви научни данни да ги подкрепят. Същото като с енергоспестяващите крушки първо забраниха обикновенните и после НАЙ-ЕКОЛОГИЧНО изхвърлиха пълните с тежки метали крушки в Индия и Бангладеш.

10

Анонимен

преди 1 седмица

До 1
За арабите ми е малко жал, ама за руските неандерталци хич.

9

до 8 от славянин

преди 1 седмица

Абе ако знаеш на какво са превърнали земята си задокеанските племена от шистовата си ''революция'' щеше да знаеш какво ''светло екологично бъдеще'' ги очаква!