26

Az

преди 6 години

До АнонименАбе тва не е важно, важното е търговията да върви!

25

Иврупеец

преди 6 години

И аз ши спирам алкохола и цигарите ама от 2030 год:)

24

Анонимен

преди 6 години

До 25 Не е верно това. Вечв има градове в европа , които забраниха дизелови коли да се движат. Всичко е до един закон и всичко свършва. До 2030 технологията ще е много напреднала , ще стане по естествен път. А накрая и със закон за останалите.

23

Анонимен

преди 6 години

2030 щели да спрат продажбата на нови коли с ДВГ, но няма да ги спрат от движение. Следователно поне до 2060 година колите с дизелови и бензинови двигатели ще се движат в Холандия. Аз няма да съм жив тогаеа, за да им гледам сеира.

22

Анонимен

преди 6 години

В батериите за електромобилите за десет години няма някакъв значим напредък. Все още я няма така очакваната революция в бързото пълноценно зареждане и в увеличаване на реалния пробег. Защо се предполага, че в следващото десетилетие ще се случи чудо? А съвсем отделен въпрос е какво ще правят скъсаните държави.

21

шматка

преди 6 години

До '30 що воде ще изтече.Абе евродебили на крановете на всички кладенци са наредени все европейски и щатски фирми.Кой ще ви остави да им спрете печалбите.

20

Анонимен

преди 6 години

Поредната евродивотия. Така преди 10 години решиха да добиват дизел от рапица. Дори квоти се раздадоха. И какво? Нищо! Днес няма и следа от тая дивотия.

19

Анонимен

преди 6 години

А ел. енергията от Марс ли ще се внася? Или ще се надяваме тук на Земята вятъра да вее здраво? Щото ако тока за колите се добива по конвенционалните начини, замърсяването няма как да намалее. Напомням че бума на ВЕИ отмина, и всички сериозни енергиини проекти в момента ги изключват тотално, не частично, а тотално!

18

Анонимен

преди 6 години

До славянинТи руснак ли си, бе пичага, че се напиняш толкова да защитаваш алкохолиците или си техен адвокат? А ако си българин си срам за нацията.

17

до 17 от славянин

преди 6 години

Откакто спейсът отиде в небитието, хипер-хай-технологичните ''божества'' чакат само на мужиците да ги качват и смъкват от МКС-а!

16

Анонимен

преди 6 години

Спейсът им открадна космоса на муж.иците, сега ще се обезцени петрола, а и санкции дебнат зад ъгъла. Рубляка ще удари тавана, а може и дупка да направи. Затваряйте си границите, че ще се напълним с азиятски ***.

15

Анонимен

преди 6 години

познайте таралясниците от Западна Европа къде ще се продадат, ще ни набутат да им дишаме чистия дизел 100%

14

до 10 от славянин

преди 6 години

Нормално е за една празна атлантическа тиквичка да не знае, че 80 % от петрола не се използва за гориво, а за производството на всички видове пластмаси и въобще за основна суровина в химическата промишленост!

13

Анонимен

преди 6 години

Първо се приема в 5-6 държави после и в другите, който иска на бензин презокеанските племена може би ще го вразумят и демократизират и те ще си карат на бензин а другите на ток.

12

Хм

преди 6 години

Само евро***оти могат да забранят нещо необходимо,без да имат сигурна алтернатива!Ами не беше ли по-приемливо да въведат забрана за движение на нафта и бензин само в градовете и то на по-ранен етап!?Хибридите ще решат проблемът със замърсяването в населените места,а извън тях ще осигурят голям пробег.Силата на ел.задвижването е в градски условия*,а на ДВГ-извън града,където работят икономично!*Електричеството е идеално за града,особено в задръстванията.

11

Анонимен

преди 6 години

тея са доста напред

10

Анонимен

преди 6 години

Хахаха колко милиона живеят в Европа, дори цяла Европа да забрани дизеловите автомобили, малко ще се усети в световното потребление. Да не говорим че тук приемат закони без никакви научни данни да ги подкрепят. Същото като с енергоспестяващите крушки първо забраниха обикновенните и после НАЙ-ЕКОЛОГИЧНО изхвърлиха пълните с тежки метали крушки в Индия и Бангладеш.

9

Анонимен

преди 6 години

До 1За арабите ми е малко жал, ама за руските неандерталци хич.

8

до 8 от славянин

преди 6 години

Абе ако знаеш на какво са превърнали земята си задокеанските племена от шистовата си ''революция'' щеше да знаеш какво ''светло екологично бъдеще'' ги очаква!

7

Анонимен

преди 6 години

Това е много лоша новина за руските племена, които знаят само да дупчат земята и да викат ура.