88

ало

преди 6 години

Първо да видим оставките на ДПС велможите загубили изборите в Силистра, Разград, Бургас, Хасково, Плевен. и др.

87

Анонимен

преди 6 години

Карадайъ можеше да натрупа милиони в киното. По смешен е от Луи дьо Фюнес и Парцалев взети заедно. С най-добри чувства към таланта му, но пътят на Европа не са етническите партии, може да вземе да се преориентира, докато е време.

86

Анонимен

преди 6 години

До Кьорсуфращеш не щеш ще го смениш нямаш друг изход

85

Анонимен

преди 6 години

До Аре тихо бреколко Българи сте бе,тази държава ще се нарича *** още малко търпение

84

Анонимен

преди 6 години

Вечните дружки, рубладжийските партии ДПС и обединените падридиоти пак ви спретват цирк. Нали сте шаранчета, ще налапате.

83

Анонимен

преди 6 години

То наистина ще е грешка....ДПС е руски проект.

82

Мож да стане грешка

преди 6 години

Мож да стане грешка и един руски ракетен удар да унищожи централата на ДПС и лидера и. Говорят турски звучат като терористи....

81

Слънчак

преди 6 години

ПЕДЯ човек, се е взел много насериозно. Има тъмен тен, но дали е от морето или е по-природа не се знае.

80

Анонимен

преди 6 години

Не ви е мястото в българския парламент или усещате че ви няма в следващия парламент , нямате думата ,нямате право на мнение ,извинявайте за Турция ,България е страната на БЪЛГАРИТЕ...

79

Лецемери !

преди 6 години

Този да отива в ИД ,малко му е е много грешката на демокрацията ,такава каквато я направихя ЕС. Когато обслужваш интересите на друга д-ва как се нарича това - предател .Такъв е Карадайъ ,Доган ще го приеме ако свърши работа ...иначе и там ще го поругаят...Лицемерите в тази партия са много - докога!

78

Кьорсуфра

преди 6 години

Никъде в Европа няма партия на етническа основа само БГ .Да отиват вашите колеги от Турция да си направят такава вГермания ББЦ да видим.Ако това стане ще си сменя името.

77

clown007

преди 6 години

Хахаха...на това недоразумение Карадайъ , шефът му от Сараите пак не е в час.

76

Анонимен

преди 6 години

Време е Доган да изтрезнее и да направи едно ДПС в Турция,или направо цялата му шайка да се пресели.Да го видим гОлемия политик и "борец" срещу Ердоган да се бори за "права" и "сЛободи".А останалите в тази партийка са само кокошкари-некакъв пълнеш от роми.

75

Ко заза ко

преди 6 години

До luckymanНякой ,някъде нещо казал те накой ,накъде каза и че в Исландия давали 5000Е на месец за мъж ,щото те нямали нале...

74

luckyman

преди 6 години

Турски национализъм, османизъм и ислямизъм са "разрешените" свише ектремизми в Бг още от началото на т. нар. преход! До толкова сме свикнали, че даже не ги разглеждаме като такива, а като "права и свободи"! Наскоро висш партиен функционер на ДПС ( в последствие на ДОСТ) се издъни като публично разкри партийните им "идеали", които са възстановяване на османската власт в България... Някой нещо да рече?

73

Анонимен

преди 6 години

Карадайъ,искай и оставката И на СУДЖУК ПАША.

72

Анонимен

преди 6 години

Мустафа Карадайъ,мъжката секретарка на Доган срича това което шефа му е написал.

71

турчин

преди 6 години

дори ние турците мразим карадайъ, доги и дпс до дъното на душата си, представям си какво мислят българите за тоя *** на снимката.

70

За доброто на Бг

преди 6 години

Патриотите трябва да управляват и ще управляват! Категорично няма да има т. нар. етническа и/или религиозна дискриминация! Национализъм, фашизъм, религиозен фанатизъм има, но от турска страна в лицето на креатурните й политически партии ДПС и ДОСТ!

69

М, да ...

преди 6 години

Карадайъ с висока лична култура и много по българин/патриот от В.Симеонов! Карадайъ е сдържан в преценката си и премерен в думите си за разлика от истерицита В.Симеонов, В.Сидеров, ...