16

СОРОСИЛКА

преди 6 години

Искам да повярвам на тая глупост, ама нямам желание.

15

Анонимен

преди 6 години

В кой британски университет е учила за джихадиска, че то там за всяко нещо имат образование. Ако не е, дали ще й дадат някаква награда за специални заслуги към короната, или сега я убиват, а след като Англия стане халифат, ще и построят паметни и ще открият поне 600 книги, които е написала в повече от Шекспир.

14

Руснака

преди 6 години

Как се създава терорист. Убиваш невинен и за да прикриеш убийството, като го узакониш, изкарваш го терорист. Благодарят ти, ти си дооволен а хората ти се възхищават и ти викат BRAVO! Всичко било е на сън, но да оправдаем ние тука няколко милиарда долара по програма МИРПропаганда.

13

Анонимен

преди 6 години

Пак някаква грешка. Да убиеш свои...

12

Анонимен

преди 6 години

Супер новина от юни. Било сигурно, но с уговорка, ама не се знаело.

11

Рашо

преди 6 години

Джихадист ли е, смърт!! А това че си е завела сина там да бъде пушечно месо си е неин проблем. Или може би смята че малкото джихадче ще се превърне в мартир.

10

Анонимен

преди 6 години

Те са се самоубили доброволно още преди години.

9

Всуе

преди 6 години

Всуе е руски ***....Светът върви напред, а не към путин. путин значи: Чечня,Абхазия,Грузия, Украйна и Крим. Има ли нещо до което да не се е докоснал този човек с мислене на *** --и то да не е източник на тревога, война и смърт. Пишете мършояди..има ли ....

8

PD

преди 6 години

Единственото сигурно, е че са убити жена и 12 г. Останалото са внушения, че убитите са виновни. Ами така е понеже бомбите са пуснати от правилните бомбардиращи, и са най високо технологичните бомби, които не могат да убиват невинни.Имат си публика, пишат за нея. Останалите сме втрещтени.

7

до 3

преди 6 години

и кой го е "ликвидирал" този път? руснаците ли? :D че и американците го "използвали" с/у сирийците - това да не е айрънмен, бe - пускаш го и сам трепе цели батальони :D сега и кокалите на Бен Ладен ще извадите от океана, или е някъде по плажовете на карибите...Времето си е ваше - губете си го с простотии, ама поне не облъчвайте нормалните хора, моля.

6

Дронове

преди 6 години

Имаше такъв филм

5

Тинев

преди 6 години

Те си ги създават, те си ги избиват!

4

Ха,ха,хаааааааа....

преди 6 години

БРАВО НА САЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА МУ СЕ ВИКА "БОРБА С ТЕРОРИЗМА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

пак ли

преди 6 години

Не вярвам на САЩ,преди дни в Сирия беше убит терорист който уж беше убит от американците преди година!?а се оказа че са го скрили и използвали срещу Сирийската държава.

2

Анонимен

преди 6 години

"бежанците" идващи в Европа са бъдещи джихадисти с финансовата ви подкрепа(ЕС).

1

Анонимен

преди 6 години

Отварям бира по случая!