43

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли тоя слуга на Суджуците по какво точно е професор.

42

Анонимен

преди 6 години

Пъдевски спите ли с подръжката бре докога ще прекъсва тоя виваком

41

Анонимен

преди 6 години

Пак пуснаха герберасткият да лае по медиите.Да не би отново да се задават избори.

40

До Татаро-болгар...

преди 6 години

Пиши си за тюрки, тюркмени, татари в азиатските сайтове! Тая пропаганда от мОсква не минава тук!

39

Анонимен

преди 6 години

Мишо го е фанало яд, че осир анията на ГЕРБ са на дневен ред и се опитва да отклонява вниманието.

38

лошо

преди 6 години

Ама това държава ли е? Няма армия, няма икономика, няма земеделие, здравоопазване, образование, населението с бързи темпове се топи и т-н .....

37

Анонимен

преди 6 години

Солта шака на Тиквата се показа да замазва нещата.

36

до 33

преди 6 години

Прав си и доктори имаше много и учители и детски градини във всяко едно село имаше кино и аптека. A седерасите направиха така, че сега държАвата да е на умирачка да няма професори и генерали и да има само банани и тоалетна хартия.

35

Татаро-болгар

преди 6 години

Българина трябва да разбере че с кражби,измами и далавери до едно време.Всички държави напредват само Бг-то боксува от 681 година.Днес хан Кубрат/Курт/ и Аспарух/Есперих/ ако бяха живи 100% щяха да се срамуват от днешните българи.Старите българи/татари-тюрки-хуни-тюркмени и т.н./ нямат нищо общо с днешните българи.Старите българи от Иран и северен Китай заслужават респект.Новите НЕ заслужавате НИЩО.

34

отврът

преди 6 години

Как въобще го четете този гангренясал старец и дружка на Цвъ?

33

именно

преди 6 години

До МирославЗа това става дума-силни контролни органи!

32

Анонимен

преди 6 години

Той може да е прав, но защитава статуквото. Много бързо забравихте колко поста за своите роднини на сладки местенца получи професора от Баце Боко.

31

Анонимен

преди 6 години

Точно така е,истериите на БКП и ДПС И МЕДИИТЕ КОИТО СА ИМ ПОДВЛАСТНИ създават непрекъснато скандали от нищото и когато някой ИМ ОТГОВОРИ СЪС СЪЩИЯ ТОН МЕДИЙЦИТЕ ГО ОКАЧВАТ НА БЕСИЛОТО!!!!ГЕРБ в случая с депутата им Тодоров се проявиха КАТО АБСОЛЮТНИ МИШКИ и ***..ци,обругаха го както комунистите и депесарите,НЕКА ГИ МЛАТИ БКП ЩОМ ИМ ХАРЕСВА!ГЕРБЕРИ,с проруско говорене и действия НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ЛЕВУНДЕРИТЕ,напротив ще СЕ ОДРЪПНАТ ОТ ВАС И ТИЯ 5,6% които ви донесоха победата!*** ГЕРБЕРИ!

30

Анонимен

преди 6 години

Комунистите направиха така, че "НРБ" да е на първо място в Света по брой на "генерали" и "професори" на глава от населението.Ясно е какви генрали и професори са това.

29

Анонимен

преди 6 години

Костов излез от системата

28

Burzum

преди 6 години

Хубаво че ти си нормален Профи...

27

Анонимен

преди 6 години

"Докато Джон Кенеди бе президент на САЩ, министър на правосъдието и главен прокурор бе брат му Робърт. Никой нищо лошо не видя в това." - Михаил Константинов. "Бисери от малкия екран". Още славна коментаторна глупостт за архива и поколенията.Някой е видял нещо лошо, защото и двамата бяха отстранени.

26

Пенчо

преди 6 години

Не става така така професорче не и там където дипломите се продават а конкурсите се нагласят. Когато управляващите спрат продаването на дипломи и конкурсите станат честни и прозрачни тогава и роднините им ще кандидатстват за държавна работа

25

Мирослав

преди 6 години

До 24 : Наречи го както искаш. Гражданското общество трябва да го има за да се интересува и да контролира как и къде се харчат данъците ни! Ние вече 30г показваме, че не ни интересува нищо... Седим и си говорим тук и толкова. Една притча пролет не прави! Трябва всеки да помага с нещо! От 1 месец гледам управляващите как си дрънкат глупости докато са на работа и нищо полезно за нас не е свършено... Като няма контрол от наша страна, така ще бъде...

24

прав си

преди 6 години

До Завист и злобаБългарина за всичко обвинява държавата,но не поглежда към себе си!Защото той е тази държава,ама някой друг трябва да му е виновен!!