63

М, да ...

преди 6 години

Властта на парите е господстваща в БГ / ББ и ГЕРБ как ги придобиха, м?/, а не властта на личността както се опитват да ни убедят някои, че ББ е личност, а не доносник-мутра и масажист!пп. М.Константинов съжалявам и без да оправдавам кражбата, но тя е характерна за бедна държава /най вече и когато е управлявана от мутра /озаконена престъпност по отнемане на чуждо/

62

Анонимен

преди 6 години

Много ги е стра..герберастите,горките,като почнат да им излизат безобразията и пускат редовно някой по медиите да пее,да отклонява вниманието.

61

реалист

преди 6 години

Суджуците до него ли упряха да им оправдава шуробаджанащината. Освен да му падне авторитета на математиака в обществото като на суджукпаетията му, друго няма какво да стане.

60

Анонимен

преди 6 години

Пример Божидар Димитров окраде НИМ докато уж бореше македонизма !

59

Писна ми от него

преди 6 години

Този "професор" е типичен пример за народната поговорка: На всяка манджа мерудия.

58

Анонимен

преди 6 години

А тебе не те е яд,нали Мишо?И щом не те е яд,значи и ти крадеш!?

57

Анонимен

преди 6 години

-За роднинските назначения Михаил Константинов смята, че по-важно от това дали някой е назначил роднини, е дали те си вършат работата.Еми значи същото като преди 89та. Щом си роднина на който трябва (активен борец срещу фашизма) или си човек от номенклатурата... ще те уредят на шефско място.Партия ГЕРБ от комунисти създадена, от комунисти управлявана и водена, по комунистически работи.А Константинов като му харесва за шуробаджанащината от соца, да ходи в Северна Корея.

56

Всеки съди по себе с

преди 6 години

Всеки съди по себе си, а какъв е Константинов и по принцип Сините, към които може да го причислим, се вижда от това, което казва за българите, а всъщност за себе си и СинитеЦитат:"Българинът не се възмущава, че някой краде. Българинът се възмущава, че той не краде", казва професорът и допълва: "Говорим, защото ние всъщност чакаме да застанем на по-висок пост и да започнем и ние да крадем". Константинов припомня и разликата между бизнес и далавера - "далаверата е нещо, в което ти не участваш.

55

Анонимен

преди 6 години

Че то в България всички сме роднини

54

Тик-так

преди 6 години

Слаб народ,бедна държава.С две думи....изпята песен сте.

53

До 43

преди 6 години

По твое време е имало шуробаджанащина за влизане в университета,а сега ги молят да влязат.И *** и пульо,има ли тройка-влиза.А шуробаджанащината е във властта-съученици и кумици,братовчеди и братовчедки,братя,съпъги и съпрузи.Айде да не изреждам повече,всички ги знаем.

52

М, да ...

преди 6 години

"Българинът го е яд, не че някой краде, а че той не краде"----------------------------:)) Чудесно! Това самопризнание ли е /за кражбите/ от страна на върл феп и почитател на ГЕРБ М.Константинов? Възмутително е, че "творците" от ГЕРБ и явни лил по прикрити техни привърженици рушат държавата, държавността и всичко онова до което се докосне шайката / по А.Т.1/, а след тях е съсипия, разруха, като не само крадат от достъпните тех еврофондове и прочие

51

Анонимен

преди 6 години

Толкова много приказки и нито дума срещу Бащата на корупцията - шефът му Баш Суджука.Много удобно и политкоректно разтягане локум и те, но заобикалящ истинските проблеми, Михаиле.

50

Анонимен

преди 6 години

Тоя дядка не е в крак с модата!Сега не се краде, а се "бере"! На "Шоколадениете българи" (имам предвид отенъка, загара) въобще им е през онази работа, че някой отгоре си краде. Те си берат спокойно, защото знаят, че "Гарван гарвану око не вади!"

49

Анонимен

преди 6 години

И тоя "професор" е тръгнал по стъпките на Вучков.

48

Анонимен

преди 6 години

Намерихте кой да питате :)))))

47

Анонимен

преди 6 години

Тоя алкохолик е главният асистент на Цветанов при фалшифициране то на Изборите. Отговаря така да се каже за техническата част. Нормално е да защитава Суджуците. Те му дават хляба, пардон ракията.

46

Анонимен

преди 6 години

"Българинът го е яд, не че някой краде, а че той не краде" - така може да мисли само антибългарин.

45

Анонимен

преди 6 години

В държавата има много нормални хора,във властта няма.

44

сминдух енд чесън

преди 6 години

У нас има отдавна работещо сладко изкушение ,роднина -частник на държавна софра като сметката я плаща държавата