139

Анонимен

преди 6 години

Русия може да изчисти навлеците в Черно море, точно за 40 минути. Но не иска да се занимава. Путин е прекалено великодушен.

138

Членска карта №7

преди 6 години

До зззТова го разправяй на Мадлин Олбрайт, що към мен се обръщаш!?Поне не си толкова завеян, да не броиш ядреното оръжие!

137

ззз

преди 6 години

До Членска карта 7Стига с тея природни ресурси бе клоун.От всички водещи страни по света *** е възможно най-бедната и с най-слабата икономика,въпреки тея природни ресурси.Ресурсите допринасят за малък процент от икономиката на една страна,но ти това няма как да го знаеш.И естествено ,че САЩ може да смаже русия като троха ,но има едно нещо което изравнява силите, нарича се ядрено оръжие.Само то спасява руснаците ,иначе досега да си бяха заминали ,я от САЩ ,я от Китай..

136

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кучета и котки може ,а прасета не може.

135

Анонимен

преди 6 години

До фактиРусия изостава с 40 години от НАТО?! Ти да не си спал 40 години и сега да ставаш?

134

Членска карта №7

преди 6 години

до 137Това може да се промени! Когато и последната унция злато бъде извадена, последния *** в Маришки басейн изгори, читавите *** бъдат прогонени на запад, може и да се откажат от територията... Само едни *** скакалци ще останат тук...

133

Членска карта №7

преди 6 години

До зззНе ставай смешен, да бяхте го сторили досега, ама има ти можеш да продължиш мокрите си сънища по смазването!

132

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОпасенията ти са напразни. Русия не може да превземе България, защото ние отдавна сме американска колония. Ти не знаеше ли?

131

Членска карта №7

преди 6 години

до 134Например Мадлин Олбрайт! В началото на 90-те каза,че не е справедлива да има толкова природни ресурси!

130

ззз

преди 6 години

Русия е едно джудже пред САЩ и може да бъде смазана ,както икономически така и военно.Нашата беднотия и мизерия е точно от резултата ,че сме имали нещо общо с руската ***.Всички българи и целия свят мечтаят да живеят в САЩ ,всеки пуска за зелена карта и вади визи.Дори и руснаците имат същата мечта,а всички деца на руския елит учат и живеят в САЩ.Никой луд не би искал да отиде в да живее в ***.Това е все едно да се преместиш от Кърджали в Столипиново.В *** е по-мизерно и от тук.

129

Анонимен

преди 6 години

Мечтайте си за Русия и Путин.Мечтите са безплатни....Хахаха. Че кой мечтае за рассията бре фантазьор...

128

Ташунко

преди 6 години

Българите обърнахте гръб на Русия и решихте да станете европейци (по манталитет и начин на живот сте много далеч от Европа).Путин не е *** и знае много добре че НЕ трябва да се доверява на Бг.По принцип никой няма доверие на бедна и изостанала държава.Защото бедния винаги ще те продаде за пет гроша.Мечтайте си за Русия и Путин.Мечтите са безплатни.

127

Огнян

преди 6 години

Заплаха за България от страна на Русия няма! Ако руснаците пратят армията си в БЪлгария народа ще я посрещне с хляб и сол по стар български обичай, а продажните ни политици ще си счупят краката да бягат в чужбина! Това е реалността в България!

126

Крали Марко

преди 6 години

Слава на велика братска Русия !!! Най могъщата сила на земята !!!Русофилите сме бяли българи със светли коси и очи.Русофобите сте от Кърджали , Столипиново и Факултето

125

рускиня до 121

преди 6 години

"....времето на комунизма избихте 80000 българи" По-смали бе,***. То скоро бройката ще надхвърли жертвите при Хирошима и Нагасаки. Това е едното, и второ,че руснаци не са избивали българи. Тези българи избити от самите българи,вероятно твоя баща или дядо много бяха усърдни в доноси и сега избиваш комплекси, кукундрел.

124

рускиня до 121

преди 6 години

"Русия да си плати на Украйна за Крим с/у сваляне на санкциите.." С голямо удоволствие, но само след като Косово ще плати на Сърбия . Нали разбираш - трансакции трябва да са последователни във времето.

123

рускиня

преди 6 години

До наблюдател"руско ръководство-никога не са били на наша страна.." Не думай, обаче пък за тази сметка Тръмп,Меркел и Обама -не спят не ядат само мислят за доброто на България. Например американски летци,бомбардирали София -мислеха само добро за БГ. Или Чърчил,който искал да направи от София картофено поле - само за добруване на България е мислел. Вярвам,че твое благоденствие е единствена мисъл на Макрон,Меркел и Тръмп. Както писал Богомил Райнов - "един наивник на средна възраст"

122

наблюдател

преди 6 години

Искам да споделя едно мнение. Отдавна чета нета и коментарите. И според мен, че Русия явно плаща за положителни коментари, налице е постепенно отрезвяване на БГ индивида. С новите информации, с гледането и на друга телевизия, все повече хора дори и в БГ--започват да разбират, че Русия е страна към която се отнасяме със симпатии, но днешното руско ръководство и руските имперски амбиции--никога не са били на наша, българска страна.т.е. независимо от парите за ***--путин губи България. Ура..

121

Анонимен

преди 6 години

Добре че са американците да държат намордника на руската побесняла мечка.Закона за санкциите ще направи "велика" Русия на малки русийки. През март ще излезнат и данните от разследването на руската корупция и рекет над европейския продажен елит. Ще бъдат осветени кой какви пари е получавал от руски офшорки за изпълнение на руски поръчки за сваляне на санкции и предложения за покупки на чужди територии като това на чехът Земан предложил Русия да си плати на Украйна за Крим с/у сваляне на санкциите

120

до 121 от славянин

преди 6 години

Булгаристански питекантропе, вие българите сами си избихте населението, не руснаците! Но скоро древноиндийците ще ви спасят от вас самите!