159

Шоп

преди 6 години

Хан гАспарич неслучайно си е забил копието по тия места. Чакаме си реда...

158

Шоп

преди 6 години

Ако врагът има силен превес в региона, това трябва да се компенсира с разполагане на постоянни сили на нашите съюзници.Все пак няма защо да им подаряваме Константинопол на тия из роди...

157

Анонимен

преди 6 години

Руснаците немогат да се бутат при големите.Общо взето се натискат при тези които САЩ изолира.От всички водещи страни ,русия е най-бедната и слаба икономически и заради политиката им са отритнати от развития свят.В момента понасят санкции от различни европейски държави и от САЩ.Руснаците нямат никакво влияние извън границите си и колкото и голяма държава да са ,още по-голямо джудже са в очите на целия свят,а икономически са равни на Индонезия.Просто изостават с много от света,че да имат претенции

156

Веско

преди 6 години

Отде ги копате тия "експерти"? Във всеки справочник може да се направи справк, пък даже и в Уикипедията. Руския Черноморски флот има само два сериозни кораба строени този век и 4-5 над 30 годишни. дестина подводници и тоилкова десантни кораба. дета са вика е по-зле от нашия пропорционално на крайбрежието.

155

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7Само си представете някой руснак да се възмущава, че САЩ доминират в Мексиканския заливче нали това е основен рефрен на чебурашките - що янките доминирали в мексиканския залив. Могат - доминират и то в целия свят.Рашките тръгнали и те да се бутат в групата на гол-майсторите :)

154

МакКензи

преди 6 години

AMтроловете бълват злоба и жлъч ! Леко Господа да не се задавите живота продължава, но без вас ще сме по добре безспорен факт! Язък за милиардите долари дето налива Америка в българските НПО и те са слаби колкото една кокошка и мозъкът им е толкова! Нивото им е толкова ниско че дори не могат да променят мнението на нормалния Българин ха ха! Единственото което правят е да заработват от трафик в интернет, но и това до време скоро няма никой да им чете безсилните коментари!

153

Членска карта №7

преди 6 години

Само си представете някой руснак да се възмущава, че САЩ доминират в Мексиканския залив!???

152

Членска карта №7

преди 6 години

до 155Е нали там се влиза пълзейки на колене... Трябва да е лъскаво, красиво, да не вдигне кръвно някой премиер, докато пълзи към господаря си!

151

Членска карта №7

преди 6 години

Като казваш обявили са ни война, брой само себе си и фашиската шайка вкарала ни в Троойния съюз!

150

Анонимен

преди 6 години

До 152 : Руското посолство в София прилича на една бомбардирана сграда от 19 век ,дето се разпада от само себе си.Нищо чудно да е заминало.От друга страна американското прилича на постройка от топ класа.Всичко е поддържано и дори подпомага за красотата на ЖК.Южен парк.

149

Членска карта №7

преди 6 години

До ззздо 150И как това променя факта, че са ни освободили!По-добре, кажи как поляци, финландци и най-вече украинци са ни освободили... Нали това е версията измислена от Астролога!

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 151Ако българинът бъде пратен от политиците ни да се бие срещу Русия, ще обърне оръжиетокой тоз българин бе? Я му кажи името да го знаем всички българи!

147

Анонимен

преди 6 години

Санкциите дават резултат! Руското посолство е пред фалит. Едва са събрали 2 щайги рубли, да платят на некъф путинопитек с членска карта :)

146

Анонимен

преди 6 години

Ако българинът бъде пратен от политиците ни да се бие срещу Русия, ще обърне оръжието и ще избие продажните ни политици, но няма да стреля срещу руснак.

145

ззз

преди 6 години

До 146Не пиши глупости.Ти какво си мислиш ,че руснаците са ни освободили е така ,защото им е било мъчно че сме били 500г. под турско робство ли ? Защо тогава чакаха толкова време ? Истината е там ,че войната им с турция е била въпрос на време и за територия,ние просто излизаме освободени от цялата история ,а руснаците не дават 5 пари за нас.Не случайно ни обявяват 2 пъти война за последните 100г.Унищожиха ни черноморието ,нападнаха ни през Румъния и ни докараха до тва положение в момента.

144

Анонимен

преди 6 години

На света няма по гнусно нещо от продажник на вярата си православна и *** на англосаксонците .И в червата са си гнусни . Но има Бог и ще раздаде правосъдие на чревойгодниците продажници и на майчиното си мляко .

143

Членска карта №7

преди 6 години

До ззз 145Това може да се промени за една нощ...

142

Членска карта №7

преди 6 години

Истерията по Русия е разбираема. Там всичко е истинско и може да се пипне с ръка... БВП се формира от реални стоки, а не от бербери, манекенки, спортисти и нам ко си... Това ви прави луди... Балоните дето ги надувате скоро ще се спукат, само война ви спасява и сигурно ще я има. Но не се надявайте да я гледате по телевизора и няма да сте сред малкото оцелели!

141

Анонимен

преди 6 години

СЛАВА РОССИИ !Ако не бяха руснаците сега нямаше да пишете по форумите, а щяхте да носите фесове.

140

ззз

преди 6 години

Стига сте сравнявали САЩ с ***.САЩ е най-богатата ,развита ,модернизирана,елитна и технологична страна в света,да не говорим и че е най-важна за световната икономика.От друга страна ,русия е едно икономическо джудже,на което народа тъне в мизерия и бедност,яде санкции от целия свят и на всичкото отгоре е държавата с най-голям процент мюсюлманско малцинство.Затънали са в 19 век братко и няма мърдане.Да сравняваш двете държави е просто червена наглост и е все едно да сравняваш Кърджали с Париж