26

ДО 26

преди 6 години

Косово е Историческа грешка на Американците и тя ще бъде поправена от тях някой ден.Но безкрайно *** и несправедливо е всичко което е позволено за даден човек ,народ или държава да е позволено и за всички останали.Равенство няма и не трябва да има!!!! Това е все едно да питате защо Умния и успелия може да кара луксозна кола и да води луксозен живот а за ***.ия и мързеливия да не може!!! Нищо не се дава дарум на тоя свят! Всеки каквото си извоюва!!!

25

Мисъл та чак кънти

преди 6 години

Каталунците - символ на икономическия егоизъм и липса на солидарност с по-бедните райони на Испания.Нека да обявят независимост, а испанците да си преместят заводите и да видим какво ще стане с измисленият просперитет ?!

24

3

преди 6 години

До Хан КрумДрън , дрън албанците първи се организираха и почнаха да гонят сърбите от Косово, тогава Милошевич изпрати армията срещу техните главорези. В Испания са по цивилизовани и до там няма да се стигне.

23

Хан Крум

преди 6 години

До 1233333Защото в Косово имаше ВОЙНА. Сърбите убиваха албанци. Същите тръгнаха да бягат кой накъдето види.Някой тръгнаха за България но Иван Костов ги отреза. В каталуния никой не убива каталунци.Същите си живеят свободно и мирно.Имат по-големи права дори от испанците.

22

1233333

преди 6 години

ЗАЩО КОСОВО МОЖЕ ДА ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ А КАТАЛУНИЯ НЕ? НЯКОЙ ОТ БРЮКСЕЛ ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ

21

до 21

преди 6 години

Не става въпрос за свобода а за ПАРИ. Това е истината - Каталуня е богат район на Испания. Хората там са недоволни че с парите си издържат другите по-бедни региони. Това е. Който и каквото да говори - винаги става въпрос за пари!

20

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да спре стремежна на хората към свобода.Дори и Еврохейовете от Брюсел и наместникът им в Испаня - Рах-У-й.Който не е с нищо по-различен от Суджук Борисов.

19

Анонимен

преди 6 години

Комсомолци, не разбрахте ли, че автономия няма да има. Никой няма да търпи сепаратизъм в Европа, това не е руската кочиина, която живее в 15 век. Знам, че ви се превиждат само разделения, унищожаване на ЕС, НАТО и САЩ...но пак ще си останете с пръстчето в устата да си лаете, като кутевски помиярии в натирени в ъгъла :)))

18

Бастун

преди 6 години

До ПаметливИ после "богоизбраните" се чудят , защо всички с които си имат взимане даване ги мразят и се опитват да ги изтребят. Накрая някой може и да успее ама каквото сам си направиш , никой друг не може...

17

Паметлив

преди 6 години

Помните ли какво се случва преди 500 години?Испания се обединява,изгонва окончателно маврите и евреите и става велика сила!Ами сега става точно обратното-мюс.литата и ... се завръщат(първо в Каталуния,после и навсякъде) и става лошо.....Съвсем очевидно е,че Израел всячески стимулира независимостта на Каталуния,а централната му банка има готовност да поеме финансите и(най-вероятно за вечни времена)!Няма спасение от Богоизбраните!

16

Анонимен

преди 6 години

До до 19 от славянинне се отчайвайте другаре ще дойдем хахахаха чекайте ни на следващия баир

15

до 19 от славянин

преди 6 години

Докога да ви чакаме, вече съвсем се отчаяхме от чакане, вие освен на г.йпради на други места не ходите!

14

Анонимен

преди 6 години

До до 8 от славянинми чакайте ни ще дойдем и ще ви пратим при ленин

13

до 8 от славянин

преди 6 години

Вие, демократите, ставате само за г.йпради! А ние сме на всеки метър и ви чакаме!

12

Анонимен

преди 6 години

Католонците са обикновени изнудвачи, типични ***.

11

Анонимен

преди 6 години

ЯВНО НА ЦУКЪРБЪРГ ИСКАТЕ СЪВСЕМ ДА МУ УМРЕ БИЗНЕСА

10

Слънчарски

преди 6 години

До Анонимен #7Пука им на испанците за аржентинския мъпет. Колкото и да е добър те си имат достатъчно техни играчи и отбори за гледане като Асенсио в Реал, Коке в Атлетико Мадрид или Инаки Уилиамс в Атлетико Билбао. Ако се стигне до Барселона да не играе в Ла Лига повече, въобще ще забравят за този отбор и всички играчи в него. Дори и в момента Пике е обиждан и наричан предател от испанските футболни фенове и вероятно вече носът си не може да покаже в Мадрид без охрана.

9

ГЕРБ forever

преди 6 години

Няма да има никакви протести, защото живеем добре и стандарта в София е много над средното европейско равнище.Който застрашава гражданския мир и призовава към бунт ще бъде заловен от ДАНС и съден съгласно законите на Републиката!

8

scbg

преди 6 години

План за отслабване, а защо не унищожаване на Европа определено има. Гледайки картата, горе вдясно на картата е Украйна и Крим - санкции срещу Русия. Горе вляво Великобритания, извън ЕС, отцепване и т.н., после в Испания(ляво долу) каквото и да стане Испания губи . Турция, Сирия са в другия край на диагонала и там има проблем... Ако нещо се заформи и в Полша и/или Италия, сменям континента :)

7

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да позволи от испанците Лео Меси да не играе в Испания. Те затова ходят и на футболен мач- да го гледат.