32

Анонимен

преди 6 години

на новият Берия, името му такова едно тиквенно, тиквата му кратунена а приказката му като от 6-класен пипон

31

Анонимен

преди 6 години

РАДЕВ Е СИЛЕН ЧОВЕК, ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, А НЕ ПОЛИЦЕЙСКИ.ПРИ ТОВА ИМА ПОДКРЕПАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

30

Анонимен

преди 6 години

До 13Само два въпроса, според теб има ли корупция сред висшите етажи на властта в България Да или НеАко Да ти подкрепяш ли корупцията сред политиците и защо?

29

Анонимен

преди 6 години

Войната между президента и МС се плаща с нашите пари така, че ние ще поръчваме музиката

28

Активист на БКП

преди 6 години

Главурко,Главуркоооо...

27

сминдух енд чесън

преди 6 години

В страна като България е нормално хора като Тодоров да имат много повече врагове ,отколкото сподвижници.Подлостта и лицемерието са отличителните черти на българските политици и обслужващия го ешелон от медии,журналисти и всякаква пасмина настанена да подържа въпросната върхушка

26

Анонимен

преди 6 години

Некадърна президентска администрация!!! Защо не е отменила датата, след като е информирана за отдавна поети ангажименти на членовете на КСНС? Или това е част от един сценарий - да се представи като бойкот!

25

СТИГА......

преди 6 години

СТИГА СТЕ ЗАНИМАВАЛИ НАРОДА С ГЛУПОСТИТЕ ВИ Г- ГЛАВЧЕВ ВИЕ ПОДКЛАЖДАТЕ ТАЗИ НЕЗНАМ КАК ДА Я НАРЕКА ВОЙНА ЛИ - НИЕ НЕ ЧУХМЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА КАЗВА ТАЗИ ДУМА НИТО НЕЩО ДРУГО ПРОТИВ ГЕРБ СТИГА..... А "ШЕГИТЕ" НА АНТОН ТОДОРОВ ВСИЧКИ ГИ ЗНАЕМ ТОЙ ДОРИ НЕЗНАЕ КАКВО Е ШЕГА - ПИСНА НИ ОТ ПАРЛАМЕНТА КОЙТО НЕ РАБОТИ ЗАКОНИ А СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ ...... и т.н.

24

Анонимен

преди 6 години

Герберастите не стига, че са умни, интелигентни и образовани но и завършили НАФТИЗ, профил Хуморески, вицове и сарказъм. От сутринта слугинажа на Бай Суджук е плъзнал по медиите да ни убеждава, че имали "Важни международни стещу"??? Радев им бърка здраво в г//ца, изгубиха пълната власт. Погледнето го Главчев, нивото му, какъв председател на НС е? С вид на мухлясал архивар, послушник и безличен. Бавно но сигурно гробарите се разпадат, колкото и да са завладяли корпоративния вот, с който "печелят"

23

@

преди 6 години

Консултативен Съвет за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ се свиква при извънредни обстоятелства. Това не е седмична оперативка г-н Главчев.НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на България е застрашена от ширеща се мащабна корупция в правителство, парламент и държавна администрация. Премиерът и вожд на партията закъснява с час и половина - бил на лаф мохабет с работници от ЕМКО. Фирма която Вожда и Шиши искат да сринат и откраднат.Цецерон и другите имали неотложни ангажименти. Тръгнали си.И това не е бойкот? ха-ха..

22

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е в НС да се направи комисия която да разследва намесата на Кремъл при президентските избори у нас

21

Анонимен

преди 6 години

Нека да гласуват всички участници в КСНС, дали е бойкот или не. Нали сме демократична държава, няма да оставим една пребоядисана синя дама и един небесен ас да определят дали черното е черно и бялото е бяло

20

Анонимен

преди 6 години

На Тиквата не му е за пръв път да бяга. Ама сега подбра и ортаците си

19

Анонимен

преди 6 години

Ако още един освен Нинова смята, че е бойкот.....Главчеееев, не е един, а цял народ смята, че се изнизахте като мокри върви.

18

Анонимен

преди 6 години

Добре, ако не е имало КСНС какво са правили цяла сутрин

17

Анонимен

преди 6 години

Винаги трябва да се показва неуважение към един човек избран с подкрепата на Москва.

16

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ за порвден път постаеиха зеленият чорап Радев на място. КСНС не място за комплекси на неуспели военни!

15

Анонимен

преди 6 години

Това е дело на ШАЙКА ли ? Много силни думи употребявате. зАма те не са мои ХИХИХИХИХИ, дмущава ви думата шайка ли? Е да, д, аз ътябваше още веднага да ви кажа, че цитирам думата от ефи си кого ХИХИХИ. Ама нали голям номер ви спретнсх рано-рано. То не че съм се събудил, де. Ако искате, ще ви се извиня. Чалга отвсякъде, нали разбирате, пък и сам съм.

14

Анонимен

преди 6 години

Зеления чорапогащник стана за смях

13

Анонимен

преди 6 години

И защо трябва да се разсекретява ... когато е ясно че ББ предпочете да не иде на заседанието, а останалите от ГЕРБ виждайки това, за да не сгафят нещо против волята на вожда си тръгнали?