145

Не!

преди 6 години

До АнонименПравиш ли разлика между това да си напълно психясал садист и да си смел? Пет пари не дава за собствения си народ, готов е да остави американците да ги изпепелят, това ли е смелост?!? Не, лудост е малоумниче, лудост!

144

Анонимен

преди 6 години

Може да го наричат всякакъв но,Кимчо е единственият човек в света който директно се дърви по най-дързък начин на САЩ! Няма друг такъв в историята! Респект за смелостта му! Другото не го коментирам.

143

Не!

преди 6 години

До ZFixБисерче, бисерче шарено, да си чувал за политиката "една държава, две системи"? Да, Китай е капиталистическа страна, индустрията е частна! Частна! Китай е КОРПОРАТИВЕН! Бисерчо...

142

ZFix

преди 6 години

"Китай е ултра-капиталистическа икономика..."Мисля, някой трябва да започне подбор на коментари тук, нещо подобно на кандидат-студентските бисери.То на селска кръчма е заприличало.

141

Не!

преди 6 години

Може да се родят след 10 000 години. А може и след доста повече. Но и американския олигархичен "модел" не струва. Тва е.Най-доброто до момента е скандинавският модел, но по причините, които изброи за комунизма е неприложим в останалия свят. А относно САЩ, целият свят страда от тази корпорация /това не е държава/ и не му се вижда края в близко бъдеще.

140

Анонимен

преди 6 години

До Манолскиахъ, тяхна плът и кръв от дракона Шъ на върха на Планината... Ким Първи е роден в Еврейската автономна област на Сесесер

139

Ким Чен Кардашян

преди 6 години

Голям го вади дребния очилатко ама МЕК!

138

Не!

преди 6 години

До АнонименКитай е ултра-капиталистическа икономика, само името на партията е комунистическо. Не сравнявай социалният и супер толерантен скандинавски свят с еврейското извращение!

137

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе сте добре червените ***.анари. И психиатър не може ви помогна.

136

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът е жив в Китай, Финландия, Норвегия, Швеция.

135

до Манолски

преди 6 години

Ами всъщност севернокурейците не живеят по волята на вожд от плът и кръв. СК е некрокрация - Ким I е вечен Вожд, нищо че отдавна е в Пъкъла. А измират по прищевките на внучето му, Ким III... Типична робовладелска история.

134

Не!

преди 6 години

До АнонименКомунизмът е най-гнусния еврейски експеримент! Добрата новина е, че верующите в него са ултра малцинство и никога няма да стане реалност!

133

Анонимен

преди 6 години

Бита карта ви е комунизма, мъртъв е. Има само шепа *** като тоя дето го възхваляват

132

Сър Пичук

преди 6 години

ХАХАХАХАХАКим III пак е прекалил с опиума... Ще потопят на баба ми праните гaщи...

131

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм все още никъде няма. Тепърва предстои и е неизбежен.Иначе връщане в първобитния.Набийте си го в *** демократическикратуни за да не ставате все по-смешнии жалки.

130

Анонимен

преди 6 години

Япония и САЩ са излишни. Южна Корея е номер едно.

129

червени зочбита

преди 6 години

истината е че където има комунизъм има диктатура и се случват страшни неща

128

Боби

преди 6 години

Хора просто никой не ви е научил какво е ЯДРЕНО ОРЪЖИЕЯдрено устройство и Водородно устройство - това със сигурност има СКорея. Опасни ли са ДА. Могат ли да се качат на Балистична ракета Вероятно но също толкова вероятно е да се потрошат и да не се взривят достигайки целта. Защо СКорея прави десетки опити с ракети? Едната цел е точно тези устройства но без Плутонй да летят и се взривяват навреме. Втората цел е самите ракети да са надеждниНаземен Ядрен взрив = няколко Чернобила като замърсява

127

Манолски

преди 6 години

хубави или лоши, корейците живеят по правилата на вожд от тяхна плът и кръв, а ние живеем по правилата на чужди вождове -глобалисти :)

126

ким чен грух

преди 6 години

това комунистическо прасе е побесняло