165

ПЕТКОВ

преди 6 години

ДО 182, ГЛУПЧО МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ, ЯВНО НЯМА ДА СИ ЖИВ ДА ВИДИШ, ЧЕ САЩ Е ОБРЕЧЕНА СТРАНА НА УНИЩОЖЕНИЕ. НЕ СЪМ РУСОФИЛ А БЪЛГАРОФИЛ НО НЕ *** НА ДРУГИ КАТОЛИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ А ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВЕН. АКО САЩ СИ ПОЗВОЛИ ВОЛНОСТИ, ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕТО ПРЕЛИВА И ТЕ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ А РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ГРИЗАЛА И НЯМА ДА ГРИЗЕ ДЪРВОТО А ТИ ЩЕ ГО ГРИЗЕШ ЗАЩОТО СИ *** И НЯМАШ НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО КАТО БЪЛГАРИН.

164

Анонимен

преди 6 години

До 183Благодарение на САЩ човечеството живее в най мирното време откакто сме хомосапиенс или по точно от 100 000 години.

163

До 182

преди 6 години

Целия свят мрази САЩ защото са терористи и разбойници и предивикват войни и хаос по света.

162

Анонимен

преди 6 години

До ПЕТКОВ.Зад САЩ стой целия свят и всяка една развита държава,както и НАТО.Американците просто нямат бутане.Китай си прекратиха съюзническия договор със Северна Корея именно заради САЩ.Руснаците 5 пари не дават за Ким ,а дори и да се опитат да направят нещо ,ще гризнат и те дървото ,защото ще трябва да се изправят срещу целия свят ,а не само срещу САЩ.А ако си мислиш ,че Китай са съюзник на Русия ,жестоко се лъжеш

161

ПЕТКОВ

преди 6 години

МНОГО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ЗАД СЕВЕРНА КОРЕЯ СТОИ РУСИЯ, КИТАЙ И ИНДИЯ С МОЩЕН ВОЕНЕН ПОТЕНЦИАЛ И ЗАТОВА САЩ САМО ЛОМОТИ НО СЕ СТРАХУВА ДА НАПАДА ЗАЩОТО ДЕЙСТВИТЕЛНО ПОСЛЕДСТВИЯТА ЩЕ БЪДАТ ПАГУБНИ С УНИЩОЖЕНИЕ. КЪМ ТАЗИ КОАЛИЦИЯ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ И МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ. АМЕРИКА Я МРАЗЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ В ТОВА ЧИСЛО И 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ.

160

Анонимен

преди 6 години

Кимчето им бръкна във великите демократични ***, защото си го търсеха.

159

Анонимен

преди 6 години

Браво ким хубаво е некой да се опълчи на краеарите

158

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА -САМО СВИНСКАТА ГЛАВА Е ДОБРЕ ОХРАНЕНА ! ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОКОЛО НЕГО СА КОЖА И КОСТИ ! ДОКЪДЕ ГИ ДОКАРА ,ОБИЧАТ ГОНАСИЛА ЗА ДА НЕ ЯДАТ ТОЯГАТА !

157

Анонимен

преди 6 години

Американците се *** от яд, че някакво джудженце ги прави за смях :))

156

Анонимен

преди 6 години

Напротив света , без империи неможе да функционира. Това е се едно държава да функционира без държавната администрация. Едното е локално , другото глобално.

155

Отговор

преди 6 години

До Реалист 166 Почакай още малко и ще видиш какво показват САЩ и НАТО.Бъди търпелив , не бълзай.

154

Не!

преди 6 години

До АнонименПрисъствието на САЩ , не пречи на никой. Там са от 1945 година.Има две държави, коитто пречат на целия свят, САЩ и Русия! Няма добри империи. Без тях светът ще е по-добър.

153

анонимен

преди 6 години

Кимчо е И-Д-И-О-Т!

152

Анонимен

преди 6 години

Присъствието на САЩ , не пречи на никой. Там са от 1945 година. Второ в международни води всеки има право да си плава. Трето ЮК е суверенна държава и може да пуска , когото реши на своя територия . Да яде и пие с когото реши. Да тренира с когото реши. Нещо неясно ?

151

Не!

преди 6 години

До Здрав РазумНяма как да го споходи съдбата на Садам или Кадафи, защото нямат петрол! И още, бедни са кат плъхове, там няма нищо, защо да ги превземат? Ким съществува за да оправдава американското присъствие там... и да, луд е за връзване!

150

Анонимен

преди 6 години

Неможе да има зиимни удари. СК не е в позиция да стигне САЩ , нито с ракета , нито по море. От друга страна САЩ могат да е достигнат и с двете. Мисля края, ще е ясен. СК ще стане голяма Хирошима , където всяка година ще носят цветя.

149

Анонимен

преди 6 години

До РеалистИма.... 30 кила сланина. Това, че е взривил наземна бомба, не означава, че може да я качи на ракета. Пък и ракетите му немогат да достигнат САЩ. *** отвсякъде, пионка на Путин.

148

Реалист

преди 6 години

Ако не друго, Ким поне показва постоянно на света, че има топки (както и ядрени бомби и балистични ракети). Не виждам обаче, какво показват, че имат САЩ, НАТО и т.нар. "съюзници" ... освен "дар слово".

147

Наблюдател

преди 6 години

И Ким и САЩ разчитат на едно и също нещо - на военната мощ. Затова всеки един знаейки какво ще последва при размяна на ядрени удари ще залага на многото приказки и ще се въздържа от действия. Т.нар. "санкции" са чиста пропаганда с нулев ефект. Трима Ким-а вече се изредиха да управляват КНДР при постоянни санкции, последни предупреждения, заплахи, ултиматуми и прочие политически водевили. Както показват 69 години история на КНДР ... нищо не се е случило.

146

Здрав Разум

преди 6 години

Ким не е нито луд, нито глупав. Доказателства: още е жив и здрав, народа му го обожествява, способен е да изкара от кожата им САЩ и лакейската свита, в Сеул и в Токио се *** от страх при всеки тест на балистична ракета или ядрен опит на КНДР. Ако Ким беше луд досега отдавна да го е споходила съдбата на Саддам или на Кадафи.