15

Анонимен

преди 6 години

Ей много завист гони нашенския хъш-арабадъш! :)))) Все се гледа у супата на англичанина но не се забелязва (мижи се) дърадонката в неговата паница! Абе хапльовци, дразнат ви Сара, Кевин, Хасан и Мамдух! Ами я да си видим ние нашата "велика" България с под 7 милиона население! И Хасан, Мамдух, Обунго си имаме доста но Сара и Кевин - Рядко! Имаме си и местен арсенал от Столипиново и Факултето! Та на кого се смеете?! Не дай Боже да останете безработни в България и сте 100% капо! А у Англия тъй не е

14

Европеец

преди 6 години

Много кисело грозденцето, а... На всички им е ясно, че нито Англия без ЕС, нито ЕС без Англия, драги зрители. Англия и да излезе, неофициално ще е вътре, НО вече при други условия. Европейският проект въпреки всички свои слабости и грешки е уникален и няма по-разумна алтернатива. Европа е на друг цивилизационен стадий. Не плюйте по Албиона, да не дойде ден да си го бършете. ... с език.

13

Анонимен

преди 6 години

Във Великобритания вече се усеща недостиг на работна ръка. Отделно стоките и услугите вече поскъпнаха с 5-20% и продължават бавно нагоре, отделно паундът поевтиня, отделно различни компании започнаха да прехвърлят служителите си към (други държави в) ЕС, отделно Шотландия сериозно обмисля независимост... Изобщо, човешката глупост за един ден срина бъдещето на милиони... Нека това е за урок на всеки - ако взимаш важни решения без да мислиш, последствията може да са дори фатални :)

12

До 14

преди 6 години

Напълно са наясно че работите отиват на зле, а не могат да направят нищо, затова почнаха да се дърпат и да говорят за "Еxit from Brexit". Но изборът е направен, доста работници започнаха да се изнасят от там и да отиват в други европейски страни. А това че мързеливите впиянчени и дрогирани англичани няма да започнат да работят на базовите работни места е ясно като бял ден. Досега им бяха виновни емигрантите, интересно сега кой ще обвиняват?

11

Анонимен

преди 6 години

интересно, английските бачкатори и с професия 'социално слаби', които гласуваха за Брекзит, сега по-добре ли са? имат ли работа, как им се отразява падането на паунда с 12% към момента? оправи ли им се здравната система, новите англичани ахмед, хасан, нгумбо, нгабози започнаха ли да работят? кварталните наркоманки ребека и сара с 4 деца от 4 различни бащи виждат ли светлото си бъдеще, след като полските водопроводчици бяха най-големия проблем на острова?

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Отражението паникьова кроманьонеца особено българския! Чупи огледалото, лекува се с ракия и накрая кърпи пожълтелите *** на себе си и семейството! :)))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 6 години

До *** 3Ами на, не искат да ги хранят нашенски "опълченци" че туко виж кръстили Пикадили - Шипка! :)))))))))))))))))))))))

8

123

преди 6 години

Помислиха си, че на някого ще му притрябват, пък то какво се оказа, че на никого не му пука. Скоро албионът съвсем ще го отнесе и икономически и наводнения.

7

Анонимен

преди 6 години

Ще им заври под краката когато англия напусне и тръгне напред по бързо от ЕС а тя ще го направи в европа се правят на спокойни но англия си проправя пътя за след излизането и европа пак ще е най губещата (включително и ние)както и с санкциите с русия има да прави още много сайдер от ябълки а и следващите които напускат ще се учат от опита по брексита и няма да допускат грешки по излизането си дано тогава европа разбере накъде да върви и с кого да е партньор и с кого не за да спаси оставалото

6

Циник

преди 6 години

Само великият, справедлив и милостив Путин може да решава съдбата на ЕС. Останалото са дребни заигравки и чешане на езиците на лакеите в отсъствието на Господаря.

5

Анонимен

преди 6 години

Англичаните взеха достойно и правилно решение. Респект! Нека ние помислим как да ограничим притока на всякаква шлака и как да се спасим от ромите, които те вече успях да разкарат, пък тогава да ги съдим.

4

Митака

преди 6 години

На никой не му пука за британските *** - 100% алкохолици и наркомани.

3

Тъпак

преди 6 години

Ще се вълнуват ами. Но ми се струва, че нещо се объркаха. Или повече привърженици на Brexit излязоха да гласуват, но всъщност те са по-малко от другите. Както и да е, те си пожелаха така.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами и на мене биполярното разстройство на англичаните не ми е интересно!Пък и всяко чудо за 3 дни, нали?!

1

Един

преди 6 години

Местим си го.