83

избирател

преди 6 години

Това си е правило.Който не успее да накара подчинените си да работят,сам им върши работата!!!

82

Симо

преди 6 години

До 62 като искаш оставката на Радев първо прочети конституциятаПрезидентът има представителна власт, а не изпълнителна. Радев е на власт от месеци. Преди него имаше ли показни разстрели, самозапалвания, крокодили, нагли и други? Много си елементарен човече. Заради такива неуки държавата се управлява от ***

81

Анонимен

преди 6 години

Какъв герой е мутрата!Събира щаб, за ад защитава своите.И...хайде да не се заблуждаваме. В средите, в които е Бойко-мутрата...много добре знаят кои са групите за отвличане.Всичко е до хората. Когато имаш мутра начело на държавата, не можеш да очакваш да се бори с престъпността.

80

Боби

преди 6 години

Аз така и не разбрах, защо им благодари на полиция, Бойко и тн? За кое по-точно са помогнали? Че са го изслушали ли? Нито са открили погитителите, нито са предотвратили отвличането нито даването на откупа. Пари взети, похитители щастливи. За кое да се благодари???

79

До 85

преди 6 години

И двете престъпления са много тежки - отвличането е умишлено престъпление с много висока степен на обществена опастност, създаващо страх и паника, същото важи и за убийството, така и за двете трябва да се наказват много тежко, с минимум 30 годишни присъди без право на обжалване! Иначе конкретно за случайте - при убитото момче, неща ся кристално ясни, знае се кои са извършителите и т.н., докато при отвличането имаме наистина една криминална загадка.

78

Атанас

преди 6 години

Формално погледнато, това което върши ББ с тощи т.нар. "щаб у дома си" е нелегитимно, а вероятно и незаконно; няма друга такава държава!!!

77

Манолски

преди 6 години

Бойко е от 30 години в ъндърграунда тези игри са му ясни перфектно. По стара традиция на хепи енда се изтипосва да обере лаврите. Познат сценарий. Златков можеше да му отчете пари по далеч по-прозрачен начин :)

76

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега нещо с повишена трудност - кое е по-тежко престъпление, отвличането, или убийството? Според мен второто. И сега друг въпрос - защо се прави щаб за отвлечен, а нямаше щаб за убитото от *** момче за една цигара, преди два месеца? - Отговор - защото убитото момче, не беше син на Тони Златков

75

Анонимен

преди 6 години

Да не се окаже че и там са замислили отвличането

74

Анонимен

преди 6 години

ББ нощем обикаля в костюм на батман и *** на спайдърмен, за пикантерия, и въздава справедливост по улиците - бойкомен забавя, но не забравя, сега вече престъпниците загазиха, очаква ги здрав пердах, джокера а.к.а. трактора, се е скрил в миша дупка.

73

Бойко

преди 6 години

Не ми благодари ами другия път си плащай навреме !

72

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрах защо Бочкомен не е отлетял да спасява карибските острови и Флорида от Ирма. Имал е по-важна работа у нас.

71

Гробокопач

преди 6 години

"Наглите" 2 - под магнолията в Банкя. То и затуй откупа е толкова голям.

70

Анонимен

преди 6 години

Аз искам ново управление - без ГЕРБ, ПФ, и Атака. за съжаление обаче изборите се правят от Цецо с любезното съдейстествие на социолози и телевизии и резултата винаги ще е един- с около 5% преднина но ГЕРБ печели . Това е пресметнато предварително.Това може да се промени само и единствено ако на останалите в България хора им дойде малко повече ум в главата. Но като гледам как ги облъчват по БНТ, Нова тв и БТВ няма надежда

69

Правилното заглавие

преди 6 години

За подготовката по отвличането на Адриан: Бойко Борисов сформирал свой щаб у дома си!Без коментари повече, няма нужда...ясно е като бял ден!

68

Премиер

преди 6 години

Виж ся,Тони,сина ти ще го върнем.Намалихме цената за откупа от 3 млн. на 600 хил. Обаче разликата от 2,4 млн. - сещаш се.

67

Анонимен

преди 6 години

сега,като потъна в дългове кланът златкови,кой ще му плаща охраната - НСО ?

66

реконтраадмирал

преди 6 години

Какво става със 192-те неразкрити убийства, откакто царува пожарникаря, и като генсек на МВР, и като кмет!

65

Анонимен

преди 6 години

А бе тия за *** ли ни вземат? Щаб в дома на премиера. Това е пълен абсурд.Дори Тодор Живков не си позволяваше такива подигравки с българина.От подобни статии става ясно едно - държава няма.Един единствен човек с кликата около него прави каквото си иска и ни направи на маймуни / с извинение към животните/.

64

Браво на Бойко

преди 6 години

Браво на ББ. Така и така му взеха джипа на горското стопанство, който ползваше безвъзмездно, сега Тони Зл/атко може да му дари някое лъскаво возило.