163

М СЕСТРА

преди 6 години

ПОКАНИЛ БАЩАТА В КЪЩИ, БРАВО НЯМА ЛОШО ,АМА ДА ВЗЕМЕ ДА ПОКАНИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ПРОБЛЕМИ! ВСЕКИ ИЗЖИВЯВА НЯКАКВА ТРАГЕДИЯ.АЗ СЪМ МЕД РАБОТНИК И ВИЖДАМ КАК НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ДЕЦАТА ТЕЖКИТЕ ОПЕРАЦИИ И ПЛАЧАТ МАЙКИТЕ! ТАКА ЧЕ ПРЕМИЕРЕ ИМА МНОГО ТРАГЕДИИ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ САМО С БИЗНЕСМЕНИТЕ!ДЪРЖИТЕ СЕ КАТО СЕЛСКИ ШЕРИФ! НЯМАМ ПОВЕЧЕ ДУМИ........

162

да знаете

преди 6 години

Али Реза от Банкя не може и не трябва да е нещо повече от старшина на рота.

161

Bingo Bongo

преди 6 години

До 1, две хубави Български имена

160

Анонимен

преди 6 години

Е как бате Бойко да не помогне на мутра като Тони, те са си от едно котило

159

boyko.uzunov

преди 6 години

Обществена тайна е , че полицията контролира наркопазара и се облагодетелства от това и на този фон искат увеличение на заплатите...А ми като не ви харесват заплатите -хванете се да бачкате някъде другаде за по-големи пари! ,но не ви стиска , защото сте некадърни за друго!

158

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 163 Ми прав е човека. Я му виж скъсаните дънки на снимката.Дайте банкова сметка да помогнем.

157

Един от Северозапада

преди 6 години

До ФАКТДруг факт, който засегнаха в официален документален филм, за зверствата веднага след 9 септември 1944.та и до народния съд, согато са избивани без съд и присъда хиляди, е че преди 9-ти, всичкто полиция, от чистачката, до министъра, в цялото Царство България, са наброявали 2000 човека. Да, правилно прочетохте-две хиляди човека. Които доста успешно се справяли и с криминалната престъпност, и агентура имали, и разкрития срещу комунистите.....

156

Анонимен

преди 6 години

Ах, Суджука, Суджука, колко ли процента е гушнал и той от откупа!

155

1

преди 6 години

До 1,допълнение,за откриване на убиеца.

154

1

преди 6 години

Меркел,и тя сформирала свой щаб,за откриването на Хатидже и малкия Ахмед,убити от германеца.

153

Анонимен

преди 6 години

И кой обслужва с информация този"щаб" ?!Не е ли това незаконно?! Подозрителна работа...

152

Манолски

преди 6 години

Тази показност след хепи енда на мен ми говори едно: разиграват ни поредното театро пред очите :D Световната конспирация в действие

151

ФАКТ

преди 6 години

След 09-09-1944 т.н. народен съд изби всички полицаи. # Спрете да лъжите, че това са полицаи. # НЕ това са МИ-ЛИ-ЦИО-НЕ-РИ.

150

историк

преди 6 години

Такива отвличания, побойща ставаха масово по времето на Живков. Който не искаше да се раздели с частната си практика и да влиза в колектините. Първата половина на педесетте години. Затова в кв. Красно село няма гробища. Масово умираха от бой в затвора и ги отвличаха. Това е началото на комунизма. После по културно им намираха нещо зада влезат в концлагери. По метода и съветите от Кремъл .

149

Анонимен

преди 6 години

"Това разказа самият Златков, който е "Безкрайно съм му благодарен, защото а той обърна внимание на това нещо."Абе, нещо не ми се връзва: -- "собственик на автокъща за луксозни автомобили"-- "ние сме едни средни хора."

148

Анонимен

преди 6 години

Факт е че министър-председателят ни няма общо, конспирацията можем да я разритваме до утре, но.., при такива щабове, лесно и бързо може да се стигне до похитителите, а ние искаме резултати. Дайте ни адекватна светлина, кой, кога, защо.

147

Анонимен

преди 6 години

бивши полицаи... настоящи мутри.

146

психиатър

преди 6 години

Щабове му е майката!

145

Анонимен

преди 6 години

бивши полицаи... това може да е бил щабът на тези които са го отвлекли...

144

Питащ

преди 6 години

"За отвличането на Адриан: Бойко Борисов сформирал свой щаб у дома си" ААААААААААААААААА, той ли отвлякъл Адриан? И щаб даже сформирал? Направо не мога да повярвам! А си мислех, че вече не се занимава с мафиотско-мутренски истории!Браво, бързо разкриха мутрата! П.П.Наред е ЧЕСТНОТО и НЕЗАВИСИМО правосъдие!